Annons
Annons

Revenue Manager

Stureplansgruppens hotellverksamheter

Stureplansgruppen är Sveriges främsta företag inom besöksnäringen och erbjuder unika mötesplatser och upplevelser för den kvalitetsmedvetna gästen. Vi erbjuder helhetslösningar där affärsidén bygger på att skapa serviceinriktade mötesplatser och leverera förstklassiga nöjesupplevelser, genom att ha goda insikter i trender och våra gästers livsstils- och nöjesbehov.  Stureplansgruppen driver sedan 2011 Berns Hotel samt öppnar hösten 2018 nya boutiquehotellet Bank Hotel på Blasieholmen. Vår ambition med Bank Hotel är att skapa en upplevelse och ett erbjudande som sticker ut på den internationella hotellmarknaden, samt bli en mötesplats för boende i Stockholm. Byggnaden inrymmer fantastiska miljöer med 115 hotellrum, två restauranger samt flertalet barer och takterrasser.

För att stärka vår position på marknaden söker vi nu en Revenue Manager till våra hotellverksamheter. Du är strategiskt ansvarig för att verksamheterna når sina intäktsmål och tar marknadsandelar. Du ansvarar för prissättning inom samtliga segment och för distribution av hotellets rum. I samarbete med respektive General Manager ansvarar du för budgetering och prognostisering av beläggning, snittpris, RevPAR samt distributionskostnader. Du ingår i Stureplansgruppens kommersiella team och jobbar nära kollegorna i driften då vi tror på en stark lokal närvaro. Du rapporterar till hotellens Director of Sales.

För att bli vår kommande kollega tror vi att du är en självgående och resultatinriktad person. Du är analytisk, rutinerad, effektiv och proaktiv samt har god affärsförståelse och trivs med att kombinera operativa uppgifter med strategiskt tänk. Din kärlek till hotell- och restaurangbranschen går inte att ta miste på och du arbetar kontinuerligt för att utveckla både dig själv och verksamheten.

Din bakgrund:

 • Du har arbetat som Revenue Manager under minst några år.
 • Du har erfarenhet från hotellbranschen.
 • Du har relevant utbildning på universitets- eller annan eftergymnasial nivå.
 • Du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift.
 • Du har goda kunskaper i Opera och i Office-programmen.

Om dig:

 • Du är känd för ditt goda affärsmannaskap.
 • Du är analytisk och proaktiv.
 • Du vill vara med och bidra till att flytta fram positionerna för våra verksamheter.
 • Du är stresstålig och flexibel.
 • Du är en lagspelare som delar med dig av din kunskap och erfarenhet.
 • Du är en inspirerande ledare som bygger effektiva team.

Ansökan
Vi tillsätter våra tjänster löpande och vill gärna höra från dig så snart som möjligt. Mejla din ansökan till rekrytering@stureplansgruppen.se och märk mejlet med Revenue Manager, så blir det lättare för oss att hålla ordning. Hoppas vi hörs!

 

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02