Annons
Annons

Revenue Manager

Time Hotel Group, Best Western Plus

Vi söker en Revenue Manager till etablerade Best Western Plus Time Hotel vid Odenplan och nya Best Western Plus Grow Hotel intill Solna Strand, som är under uppförande och öppnar i november 2018.

Etablerade och fyrstjärniga Best Western Plus Time Hotel präglas av en varm och personlig atmosfär i en livfull del av Stockholm. Här erbjuder vi 144 attraktiva hotellrum av varierande storlek och våra gäster välkomnas in i en stor luftig lobby i starka färger. Här finns också konferensmöjligheter i fina möteslokaler för såväl större som mindre grupper. Ett hotell i centrala Stockholm där du kan du känna dig som hemma!

Nya Best Western Plus Grow Hotel öppnar i november 2018 och är ett fyrstjärnigt, modernt och hållbart hotell beläget på gränsen mellan Solna och Sundbyberg. Stor vikt har genomgående lagts vid design, utformning och smarta digitala lösningar och hotellet är en naturlig destination såväl för den medvetna affärsresenären som för weekendturisten som uppskattar komfort med fokus på hållbarhet.

I den nio våningar höga byggnaden erbjuder vi 176 sobert inredda hotellrum och en relaxavdelning med bastu och gym. I entréplanet finns en inbjudande lounge och restaurang, under sommarhalvåret också med en stor uteservering i anslutning, som förhöjer vistelsen och skapar mötesplatser.

Är du vår nya kollega
Att optimera och maximera de båda hotellens intäkter och marknadsandelar blir din främsta arbetsuppgift. Du ansvarar för prissättning inom samtliga segment, för distributionen av hotellrummen och för uppdatering i system och bokningskanaler. I nära samråd med ledningen för respektive hotell, ansvarar du för budgetering och löpande prognostisering av beläggning, snittpris, Rev PAR och distributionskanaler. Omvärlds- och konkurrensbevakning är en del av ditt dagliga arbete samt att administrera och prissätta gruppbokningar.

Tjänsten är på heltid med tänkt tillträde i augusti. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Kvalifikationer

Du har arbetat med Revenue Management på hotell under ett antal år och har också en eftergymnasial utbildning inom området, ekonomi, marknad eller försäljning.

Du är affärsmässig, analytisk och effektiv och trivs med den kombination av operativa-, kundorienterade- och strategiska uppgifter som tjänsten medför. Du har goda kunskaper i ett PMS för hotell, företrädelsevis Oracle’s Suite 8 och i Microsoft Office-programmen samt talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Sist men inte minst är du mycket serviceinriktad och har ett glatt humör. Du brinner för Revenue Management och älskar hotellbranschen!

Skicka din ansökan med tillhörande cv till jobb@growhotel.se senast den 14 juni 2018. Ange i ämnesfältet att du söker tjänsten som Revenue Manager. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan.
Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Charlotte Axenfalk, General Manager, tfn 070-263 80 20.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02