Annons

Revenue Manager

Elite Hotels

Elite Hotels söker en erfaren och engagerad Revenue Manager till sina hotell i Sundsvall och Örnsköldsvik

Vi söker nu efter dig som är en engagerad och erfaren Revenue Manager för våra fina hotell i Sundsvall, Elite Hotel Knaust, och Örnsköldsvik, Elite Plaza Hotel. Placeringsort kan vara i Sundsvall, Örnsköldsvik eller Umeå efter vad som passar dig.

Sundsvall är en spännande och dynamisk destination där du ansvarar för att driva och optimera intäkterna för ett av Sveriges främsta och mest välkända hotell, Elite Hotel Knaust. Elite Hotel Knaust är ett fullservice-hotell med 141 rum, stor konferensverksamhet och gastropuben The Bishops Arms med utsikt över Stora Torget. I Örnsköldsvik blir du ansvarig för revenue-arbetet för moderna Elite Plaza Hotel i bästa läget vid vattnet, med en stor nyrenoverad konferensavdelning och en uppskattad The Bishops Arms Gastropub.

Som Revenue Manager på Elite Hotels utvecklar du intäktsstrategier och ansvarar för att optimera intäkterna i syfte att nå uppsatta mål, maximera intäkter och ta marknadsandelar. Du ansvarar för prissättning och distribution mot alla våra olika segment och du arbetar löpande med prognostisering av beläggning, snittpris, RevPAR samt distributionskostnader. Utöver detta så är du drivande i intäktsbudgeteringsarbetet tillsammans med dina hotelldirektörer och säljkollegor.

Vi anser att det bästa revenue arbetet görs när man som revenue manager kan sin destination, sina hotell och arbetar i nära samråd med kollegorna på hotellen. Därför prioriterar vi att du som revenue manager spenderar tid på dina hotell och med dina kollegor på destinationerna.

Du arbetar hela tiden i nära dialog med kollegerna på hotellen: hotelldirektörerna, försäljningsansvariga, boknings-och konferensansvariga, men också med koncernens revenue och distribution ansvarige, med supportfunktionerna på huvudkontoret och dina revenue manager-kollegor runt om i landet. Revenue teamet träffas ofta på olika platser runt om i landet för att tillsammans utveckla det egna och koncernens arbete.

Vi söker nu dig som är erfaren, genuint intresserad av att driva affärer och leverera resultat, effektiv och flexibel. Du trivs i att arbeta i en entreprenöriell och dynamisk organisation, vara en person som hela tiden vill flytta fram positionerna, ha mycket eget driv och trivas med i en blandning av självständigt arbete och teamwork.

Kvalifikationer och utbildning:
Vi ser gärna att du har både praktisk och teoretisk bakgrund inom Revenue Management med erfarenhet från en analytisk/kommersiell roll där du är van vid att dra slutsatser och fatta faktabaserade beslut. Självklart är du dokumenterat resultatinriktad, driven och ambitiös, och du har en relevant examen eller motsvarande arbetserfarenhet. Vi ser med fördel att du har minst 3 års erfarenhet av Revenue Management på hotell och att du är van att jobba i olika system, goda kunskaper i Micros Opera är en merit, samt även i Office-programmen, speciellt Excel.

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som brinner för Revenue Management. Du är en teamplayer med analytiskt sinne, förmåga att tänka strategiskt samt näsa för affärer. Du är proaktiv, resultatorienterad och tänker gärna utanför ramarna.

Frågor och ansökan
– Din ansökan vill vi ha så fort som möjligt, tjänsten tillsätts fortlöpande.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02