Annons
Annons

Revenue Manager för Göteborg/Jönköping

Elite Hotels of Sweden

Om tjänsten
Vill du bli år nya stjärna? Vi på Elite Hotels söker nu dig som är en engagerad och erfaren Revenue Manager för våra hotell i Göteborg och Jönköping. Du kan jobba från Göteborg eller Jönköping.

Göteborg är en spännande och dynamisk destination och här jobbar du nära din kollega, vår City Revenue Manager, för att driva och optimera destinationens intäkter. Du arbetar med en stark hotellportfölj bestående av välkända Elite Park Avenue Hotel med 326 rum och med stora mötesmöjligheter och med det femstjärniga Elite Plaza Hotel, Göteborg med 127 rum. I Jönköping är du ansvarig för vårt klassiska Elite Stora Hotellet med 167 rum och anor tillbaka till 1860.

Som Revenue Manager på Elite Hotels utvecklar du intäktsstrategierna tillsammans med dina kolleger på hotellen och du ansvarar för att optimera intäkterna med syfte att nå målen samt maximera intäkter och marknadsandelar. Du ansvarar för distributionen av hotellens rum och för prissättningen inom samtliga segment. I nära samråd med Hotelldirektörerna ingår även budgetering och prognostisering av beläggning, snittpris, RevPAR samt distributionskostnader i uppgifterna.

Du arbetar i nära dialog med kollegorna på hotellen: hotelldirektörerna, försäljningsansvariga, boknings-och konferensansvariga, samt med koncernens Group Revenue Manager. Du har också en löpande dialog med våra andra Revenue Managers runt om i landet samt med vår centrala support. Vi söker dig som är erfaren, effektiv, flexibel och genuint intresserad av att driva affärer och leverera resultat. Du ska tycka om att arbeta i en entreprenöriell organisation, tycka om att flytta fram positionerna och driva förändring och verka i en dynamisk och självständig arbetsmiljö.

Kvalifikationer och utbildning:
Vi ser gärna att du har både praktisk och teoretisk bakgrund inom Revenue Management med erfarenhet från en analytisk/kommersiell roll där du är van vid att dra slutsatser och fatta beslut. Självklart är du resultatinriktad, driven och ambitiös, och du har en relevant examen eller motsvarande arbetserfarenhet. Vi förutsätter minst 3 års erfarenhet av Revenue Management på hotell och att du är van att jobba i olika system, goda kunskaper i Micros Opera är en merit, samt i Office-programmen., speciellt i Excel.

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som brinner för Revenue Management. Du är en teamplayer med analytiskt sinne, förmåga att tänka strategiskt samt näsa för affärer. Du är proaktiv, resultatorienterad och tänker gärna utanför ramarna.

Frågor och ansökan:
Din ansökan vill vi ha så fort som möjligt, tjänsten tillsätts fortlöpande.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02