Annons
Annons

Revenue Manager till våra tre hotell i Malmö

Ligula Hospitality Group

Vill du vara med och leda våra hotell till nya höjder? Det här är en nybildad tjänst som du själv kan vara med och utveckla och påverka.

VEM ÄR DU?

Du är en erfaren hotellmänniska med god kommunikationsförmåga, sinne för att göra affärer och analytisk förmåga. Du ska ha arbetat med revenue/inventory management i minst 3 år samt ha relevant utbildning för arbetet. Du behöver ha lätt för att lära och arbeta i olika system. Tjänsten kräver att du tar eget ansvar och är drivande för att utveckla vårt arbete inom revenue management.

Du kommer arbeta växlande på alla våra tre hotell i Malmö; Profilhotel Garden, Good Morning+ Malmö och Park Inn by Radisson Malmö, med en fast placering på ett av hotellen.

TJÄNSTEN

Tjänsten innebär att rekommendera och utföra strategiska och taktiska beslut inom revenue management, inventory management och distribution. Du kommer arbeta i tätt samråd med platscheferna för dina hotell med bl a prissättning inom samtliga segment, strategisk planering och prognostisering. Du ansvarar för rate och inventory management i alla segment, rumstyper och kanaler. Ditt mål är att optimera varje hotells logiintäkter och marknadsandelar.

Du arbetar dagligen med platscheferna samt i nära samarbete med sälj- och marknadsorganisationen och Group Revenue Manager, som du även rapporterar till.

Vi arbetar med PMS Picasso från Techotel som är kopplat till externa revenuesystem. Du behöver vara flytande i svenska och ha goda kunskaper i engelska.

ANSÖKAN

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % och vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Ansökan görs via www.ligula.se/karriar

Sista ansökningsdatum är den 25 april 2018, intervjuer görs löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Frågor om tjänsten besvaras av Amelie Lagerqvist, Group Revenue Manager, via mejl amelie.lagerqvist@ligula.se eller telefon 070-750 05 28.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02