Annons
Annons

Revenue Manager

Hotel Mektagonen tillhör idag hotellkedjan Best Western Plus

Om Hotel Mektagonen

Hotel Mektagonen tillhör idag hotellkedjan Best Western Plus. Vi ägs idag av Nordic Choice och kommer gå över i deras brand inom ett år. Ett hotell i stor förändring med många nya utmaningar!

Om tjänsten

Vi söker nu en Revenue Manager. Tjänsten är ett vikariat på ca. 1 år då nuvarande går på föräldraledighet. Som Revenue Manager på Hotel Mektagonen ansvarar du för hotellets prisoptimering samt tillgänglighet på hotellets distributionskanaler. Du ansvarar för att alla bokningskanaler har rätt pris, information och tillgänglighet. Du har koll på event samt eventuella kampanjer och erbjudanden.

Tjänsten innefattar även ansvaret för hotellets sociala medier och hemsida. Du uppdaterar på Facebook och Instagram samt ser till att hotellets hemsida har aktuell information.

Du bör vara stresstålig, flexibel och gilla att arbeta både självständigt och i grupp under ett högt tempo. Du jobbar i ett nära samarbete med bokningsansvarig och receptionschef och är även beredd att täcka upp i receptionen om så behövs samt hjälper till i att receptionens dagliga arbete flyter på så smidigt som möjligt. Du bör vara prestigelös och gilla att ta egna beslut.

Övrigt
• Anställningen är ett vikariat på 100 % i ca. 1 år.
• Revenue Manager ingår i ledningsgrupp och rapporterar till hotellchef.
• Huvudsaklig arbetstid dagtid mån-fre men inhopp kvällar förekommer
• Enstaka receptionspass ingår i tjänsten
• Tillträde så snart som möjligt
• Lön enligt överenskommelse

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från hotellsystemet Opera samt goda kunskaper i Word och Excel. Kunskaper i hotellsystemet Cenium är meriterande. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Ansökningar

Ansökningar behandlas löpande och tjänsten tillsätts så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 1/2-18.

Frågor samt ansökningar skickas till lisa.bengtsson@hotelmektagonen.se

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02