Annons

Revenue Managers

Elite Hotels

Elite Hotels ökar ytterligare fokus på Revenue Management och kommer inför hösten att både rulla ut en ny RMS och förstärka organisationen. Vi söker därför Revenue Managers till våra kluster i Stockholm och Malmö.

Vi letar efter dig som är genuint intresserad av att driva affärer och leverera resultat, som är effektiv, flexibel och målinriktad. Du trivs i att arbeta i en entreprenöriell och dynamisk organisation och är en person som hela tiden vill flytta fram positionerna. Du har mycket eget driv och trivs med en blandning av självständigt arbete och teamwork.

Som Revenue Manager i Elite Hotels kluster utvecklar du tillsammans med dina hotell och kolleger intäktsstrategier och ansvarar för att optimera intäkterna i syfte att nå uppsatta mål, maximera intäkter och ta marknadsandelar. Du ansvarar för prissättning och distribution mot alla våra olika segment och du arbetar löpande med prognostisering av beläggning, snittpris, RevPAR samt distributionskostnader. Utöver detta så är du drivande i intäktsbudgeteringsarbetet tillsammans med ditt team samt dina hotelldirektörer och säljkollegor.

Kvalifikationer och utbildning:
För tjänsten behöver du ha både praktisk och teoretisk bakgrund inom Revenue Management med erfarenhet från en analytisk/kommersiell roll där du är van vid att dra slutsatser och fatta faktabaserade beslut. Självklart är du dokumenterat resultatinriktad, driven och ambitiös, och du har en relevant examen eller motsvarande arbetserfarenhet. Vi ser med fördel att du har minst 5 års erfarenhet av Revenue Management på hotell och att du är van att jobba i olika system. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i Office-programmen samt att du kan kommunicera flytande i tal och skrift både på svenska och på engelska.

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som brinner för Revenue Management. Du är en teamplayer med analytiskt sinne, förmåga att tänka strategiskt samt näsa för affärer. Du är proaktiv, resultatorienterad och tänker gärna utanför ramarna.

Ansökan
– Din ansökan vill vi ha så fort som möjligt, tjänsten tillsätts fortlöpande.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02