Annons
Annons

Revenue & Online Sales Coordinator

Winn Hotel Group

Brinner du för utveckling, samarbete och älskar du möten med nya människor, då är detta något för dig!

Let´s make business in an unusual way!

Vill du jobba för ett företag som tänker annorlunda och där du får vara personlig, engagerad och sprida glädje, ja då ska du spana in nedan möjlighet.

Vi söker nu en Revenue & Online Sales Coordinator som vill arbeta med att optimera och öka våra intäkter för våra hotell på Winn Hotel Group.

Vill du ha en karriär inom hotell och Revenue Management så är den här tjänsten den perfekta ingången. Du kommer får stor inblick i de flesta avdelningar på ett hotell och kommer samarbeta tätt med Revenue Managers, Marknadskoordinatorer, Bokningen och säljteamet.

Exempel på hur en av dina dagar kan se ut:
Du kommer in på kontoret lagom till frukosten det bjuds på och får glada HEJ av kollegorna som redan är på plats.

En stor konsert har annonserats i närheten av ett av våra hotell, och du sitter tillsammans med Revenue Manager för hotellet och tar fram en pris- och distributionsstrategi för konsertdagen.

Marknadsavdelningen har bett om din hjälp att ladda en alla ❤dag-kampanj, och du bygger paketet med dess innehåll och priser i bokningssystemet. Sen använder du din kreativa sida så det ser snyggt och säljbart ut mot våra gäster på hemsidan.

Innan lunch gör du en rutinmässig parity-check för de stora OTA-kanalerna, för att säkerhetsställa att priserna och tillgängligheten är korrekt för kommande veckor.

Till lunch går du och några kollegor till kontorets kafeteria, där det finns gott om varma och kalla rätter att inhandla.

Efter lunch är det gemensam snabb-träning; dagens pass – 1 minut planka! 💪💪

Dags för kaffe☕ och möte; du sitter tillsammans med bokningen och ett av våra hotell för att stämma av status på olika gruppbokningar under kommande månader.

Under resten av eftermiddagen jobbar du med att förbättra en av de rapporter du byggt, som visar statistik kring våra största avtalskunder i en snygg dashboard.

Just när du håller på att avsluta får du en notis från en nyhetssida att ett nytt hotell håller på att byggas i en av våra marknader; du vidarebefordrar denna information till alla det berör.

Dags att gå hem! Du packar ned din laptop då du dagen efter ska jobba hemifrån. Du säger hejdå till de som inte pratar i telefon och får glada vinkningar från bokningspersonalen som pratar i telefon.

Värderad erfarenhet och kunskap:
• Tidigare arbete inom besöksnäringen
• Viss erfarenhet av Revenue Management (statistik, analyser)
• Viss erfarenhet av Marknadsföring (text, bild)
• Mycket goda kunskaper i engelska och svenska i såväl tal och skrift
• Mycket goda kunskaper i Excel (Pivot)
• God ekonomisk förståelse
• Meriterande är erfarenhet av olika hotellsystem

Så här tror vi att du är:
• En härlig kollega som sprider god stämning
• Noggrann och stresstålig
• Bra på att skapa struktur
• Förmåga att arbeta mot uppsatta mål och följa upp dessa
• Analytisk och har ett kreativt detektivöga
• Förståelse för det kommersiella som finns på ett hotell
• God kommunikativ förmåga
• Ser utmaningar som stimulerande och gillar att hitta lösningar
• Person som gillar att utifrån uppdrag verka självständigt men också att överträffa förväntningar

Övrigt
Vi har kontor både i Stockholm och Uppsala i perfekt pendlingsläge med kommunaltrafik. Du väljer själv vad som passar dig bäst att jobba ifrån, men resor mellan kontoren och våra hotell förekommer.

100% tillsvidaretjänst. Huvudsakliga arbetstider är måndag-fredag men resor med övernattning förekommer.
Du rapporterar till Commercial Director.

Intervjuer sker löpande.

Kontakt för frågor: Ulrika Lundgren

Om Winn Hotel Group:
Winn Hotel Group AB är ett av få bolag i Sverige som specialiserar sig på hotell- och restaurangmanagement under olika varumärken, s.k. multibrand. Det innebär att gruppens alla hotell har olika utseenden och olika namn. Själva varumärket, t.ex. Radisson Blu, Clarion och Quality hyr vi av partners som Radisson Hotel Group och Nordic Choice Hotels.

Vårt eget varumärke, Winn Hotel Group, marknadsför vi inte mot våra hotellgäster utan det jobbar vi med internt, vi kallar det Winn Inside. Vi har ända sedan starten av bolaget 1991 haft huvudfokus på de mjuka värdena, våra medarbetare och gäster. De utgör plattformen och stommen i vår affär, och innebär att vi ser det som en huvuduppgift att skapa miljöer där medarbetarna trivs och där de vill och vågar utvecklas. Att vi sätter medarbetarna främst kan förklaras med ren affärsmässighet: Vi är övertygade om att egentrivsel är grunden för gästtrivsel, och vi vet att gästernas trivsel är grunden till lönsamhet.

PEGA är vårt värdeord och står för personlighet, engagemang och glädje som bidrar till affärsmässighet. Genom att våga vara först och bäst ska vi sticka ut och letar nu efter de allra vassaste medarbetarna som utstrålar passion i varje möte, både mot gäst och kollega.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02