Annons
Annons

Säkra kockar med hantverksstolthet

Pop Story och Konsthallen Skaldjursbaren

Vi är mitt i öppning av två restauranger med ett gemensamt kök i fantastiska lokaler i hörnet av Djurgårdsvägen och Allmänna Gränd på Djurgården.

Pop Story ska värna om och vara bäst på svensk husmanskost där allt lagas från grunden, smakerna sitter där de ska och presentationen tar sats i det traditionella för att glida mot det nyskapande och Konsthallen Skaldjursbaren är en lekfull och högt satsande skaldjursrestaurang med diger vinlista, nya gästspel varje månad och en tryggt föränderlig meny.

Hit söker vi nu strukturerade och kreativa kockar som vill arbeta med kvalitativ utveckling och ständig höjd lägstanivå under organiserade former. Tjänsterna vi erbjuder är tillsvidare främst heltid men vi är öppna för dialog!

Vi ser gärna att du har högt ställda förväntningar både på dig själv och din arbetsgivare, en hunger för utveckling och en säker palett.

Traditionellt grundarbete med husmanskost och kreativt finlir med skaldjur är det vi sysslar med, så det är ju fint om du är duktig och intresserad av samma sak som vi.

Var beredd på att arbeta med ordning och reda, ständigt hygientänk och i ett team som från början accepterat våra grundvärderingar – allas lika värde och ansvar för att bidra till en inkluderande arbetsplats!

Professionellt köksarbete är ett hantverk som tar många år att behärska och ett där man aldrig får slut på nya saker att lära sig. Vi kommer, tillsammans med dig, ta fram utvecklingsplaner och satsa på att vidareutbilda oss och dig. Vi ingår i en organisation som ständigt växer och utvecklas och vårt mål är att växa tillsammans med våra medarbetare.

Skicka en ansökan med cv och referenser, så ses vi och berättar mer!

Hos oss handlar framgång om människor, kreativitet, passion och hur vi tillsammans får saker att hända. Med ömsesidig respekt bygger vi på varandras styrkor och potential. Skapar stämning och energi, får idéer att födas och talang att växa. Det vi gör är mer än bara ett jobb. Vi drivs av nyfikenhet, älskar förändring och ser alltid nya möjligheter runt hörnet. Utveckling är vår livsluft, nödvändig för att vi ständigt ska kunna erbjuda våra gäster nya upplevelser i världsklass.

För att nå våra mål förenar vi unika personligheter – var vi än befinner oss i organisationen – med vår gemensamma styrka och förnyar den bransch vi verkar i. Vi är en arbetsplats för alla. Hos oss bemöter och behandlar vi varandra, våra gäster och andra vi träffar på ett sätt som man själv skulle vilja bli bemött. Vi vågar utmana fördomar och normer genom att se bortom funktionshinder, sexuell läggning, etnicitet, religion, kön, ålder osv.

Redan vid din onboarding hos oss kommer du att få genomföra våra obligatoriska e-learningskurser så som Jämställhets- och Likabehandling, Arbetsmiljö och Hälsa, Drogfri arbetsplats m.fl. Dessa kurser är mycket uppskattade bland våra anställda. Vi främjar till välmående, hos oss är det därför självklart med konkurrenskraftigt friskvårdsbidrag som sticker ut i vår bransch. Vi strävar även alltid att förbättra den psykiska hälsan på arbetsplatsen. I ett led till det erbjuder vi alla anställda både kostnadsfria och anonyma samtal hos terapeuter för att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet. Vi har även många vänner på Djurgården, därför kan vi erbjuda en mängd andra förmåner även utanför våra egna verksamheter.
Ja just det – Kollektivavtal ser vi som en självklarhet.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02