Annons
Annons

Sales Coordinator

Hotel J

Hotel J, medlem i Design Hotels™ ligger vackert beläget vid Stockholms hamninlopp på en av Stockholms absolut mest natursköna och spektakulära platser med en betagande och milsvid utsikt över Kungliga Djurgården och Lidingö.

Ät middag på Restaurant J eller i Trädgården. Värm dig framför brasan eller drick kaffe med havsutsikt i vår trädgård. Du kan också ta en löprunda längs vattnet eller i det närliggande naturreservatet Nyckelviken innan du svalkar dig med ett bad från vår egen brygga. Vi har 158 hotellrum och 8 konferenslokaler i 2 olika byggnader.

Vem är du?
Vi söker en flexibel och positiv säljinriktad person med ett öppet sinne. Du ser möjligheterna och vågar prova nya sätt att sälja och skapa affärer på. Du har bakgrund inom sälj, men det allra viktigaste är din personlighet, det tekniska arbetet lär vi dig. Du är en kommunikatör av rang som har lätt för att skapa, upprätthålla och utveckla företagsrelationer. Det är viktigt att du är flexibel och tycker om att arbeta i en driftsorienterad miljö med högt tempo samt att du uppskattar en blandning av strategiskt och operativt arbete.

Om tjänsten:
Som Sales coordinator för Hotel J i Nacka har du ett varierande arbete bestående av både inne- och utesälj. Hotel J står inför en omprofilering med wellnessinriktining och målet är att skapa fler relationer med Nacka kommun och närområdet i Nacka Strand som växer enormt, men även hitta nya målgrupper i och med omprofileringen. Nu söker vi rätt person som vill vara med och utveckla detta framåt. Du rapporterar under hotellchef och COO.

Tjänsten är på 100% tillsvidare. Lön enl. ök.

Intervjuer & urval kommer ske löpande varför vi ber dig söka så snart som möjligt. Tillträde så fort vi hittat den rätta! Vi kommer endast svara ansökningar som möter vår kravprofil. Vi ser fram emot din ansökan!

Anna Björklund, VD
anna.bjorklund@hotelj.com

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02