Annons
Annons

Sales Executive

Courtyard by Marriott

Marriott International Inc. är en global hotellkedja med fler än 6800 hotell i 130 länder världen över. I Sverige representeras Marriott International av Courtyard by Marriott och Sheraton Hotel Stockholm

Är du ett socialt geni med vinnarskalle, som alltid är på jakt efter nästa affär? Vi söker nu en driven Sales Executive.

Courtyard by Marriott är ett modernt affärshotell med stora och flexibla mötesytor och det egna restaurangkonceptet Björk Bar & Grill. Vi ingår i den internationella hotellkedjan Marriott International och ligger på Kungsholmen i Stockholm.

Nu söker vi en affärsmässig och driven kollega till vårt professionella säljteam. I denna roll kommer du framför allt att ansvara för nykundsförsäljning och prospektering, men även bearbetning av befintliga kunder i en internationell miljö.

Vi söker dig som är passionerad, resultatorienterad och har ett naturligt inre driv. Som person är du utåtriktad och kommunikativ. För att lyckas i rollen bör du ha viss erfarenhet från en liknande roll inom hotell- eller resebranschen eller från en roll på agentsidan, men vi tror att du som söker denna roll är en junior säljare i början av din karriär. Det avgörande är din personlighet, inställning och engagemang. Du har en välutvecklad förmåga att identifiera nya affärsmöjligheter såväl som förmågan att med lätthet nätverka och skapa nya relationer både internt och externt. Självklart talar och skriver du engelska obehindrat då vi arbetar i en internationell miljö, dels med internationella kunder men också med representation vid internationella mässor och sammankomster såväl som i kontakten med Marriott på koncernnivå.

Tjänsten är på heltid med tillträde omgående. Du erbjuds fast lön samt ytterligare rörlig del. Courtyard by Marriott har kollektivavtal samt erbjuder friskvårdsbidrag och förmånliga hotellpriser. Du utgår från hotellet på Kungsholmen i Stockholm och rapporterar till Director of Sales&Marketing.

För mer information eller ansökan kontakta Director of Sales&Marketing Susanne Karlsson, susanne.karlsson@marriott.com eller 070-977 27 94.

Intervjuer kommer att ske löpande. Tillträde snarast. Varmt välkommen med din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02