Annons
Annons

Sales Manager

Compass Group

Compass Group är en världsledande leverantör av måltidsservice och servicetjänster. Den svenska verksamheten drivs under varumärkena Eurest, Eurest Services, Medirest, Chartwells och Levy Restaurants. Verksamheten omfattar måltidstjänster till företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg samt supporttjänster som konferensservice, reception, lokalvård, vaktmästeri och telefonservice.

Hälsa, Miljö och Säkerhet är prioritet nummer ett i vår dagliga verksamhet och är en del av en företagskultur som kännetecknas av stark laganda, framgångsrikt samarbete och mångfald. Vi tror på våra medarbetares förmågor och skapar en stimulerande arbetsmiljö där alla har möjlighet att utvecklas, lära och lyckas.

Om verksamheten:
Compass Group söker nu en engagerande och kreativ Sales Manager på heltid till vårt huvudkontor i Kista, Stockholm. Du kommer att bli en del av ett framgångsrikt säljteam, där teamanda och resultat står i fokus.

Arbetsbeskrivning:
Vi söker dig som vill arbeta med försäljning med fokus på mat och hög service. Försäljningen är projektbaserad och du ansvarar för projekten från första kontakt fram till färdigt avtal.

Du rapporterar till säljchef och kommer att arbeta både självständigt och i team mot utsatta mål. Målsättningen med din roll är att du ska bidra till att öka vår omsättning och vårt resultat mot utvalda kunder. Tjänsten är 100% och du är placerad i Stockholm och har i första hand regionen som arbetsområde.

Din profil:
Tjänsten kräver flerårig erfarenhet som säljare och vi ser gärna att du har ett stort intresse för mat och dryck. Vi vill att du är trendmedveten inom området och kan se utvecklingen framåt. Du har en akademisk utbildning eller motsvarande.

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för försäljning och inspireras av att arbeta med att slutföra kreativa projekt. Du har kunskap om vår bransch samt ett upparbetat kontaktnät. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och på engelska. Som person är du målinriktad, uthållig, kreativ och drivande. Du är van att arbeta med kundkontakter på ledningsnivå.

Ansökan:
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Urvalet Executive. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande.
Mer information om rekryteringsprocessen hittar du på Urvalets hemsida www.urvalet.se där du också skickar in din ansökan. Obs! Vi tar inte emot ansökningar på mail. Vid eventuella frågor välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Linda Wiltbourn, linda.wiltbourn@urvalet.se, Tel 08-718 00 58

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02