Annons

Sales Manager

Radisson Blu Riverside Hotel

Lindholmen beskrivs ofta som Göteborgs mest innovativa och expansiva område. Här möts genier, studenter, visionärer och snedtänkare. Och i hjärtat av all föränderlig innovation ligger Radisson Blu Riverside Hotel- hotellet där både hjärna och hjärta ges plats. Nu letar vi efter dig som med glimten i ögat alltid möter våra kunder med förstklassig service och brinner för försäljning. Du är ju trots allt en sån där person som är nyfiken på människor och har en härlig energi.

I din roll som Sales Manager på Radisson Blu Riverside Hotel är du den som tillsammans med försäljningschef driver, utvecklar och optimerar försäljningen för hela hotellet. För att nå våra högt uppsatta mål är du mycket ute hos nya kunder, hotellets befintliga kunder, resebeställare och viktiga partners. Du älskar att göra kunden mer än nöjd med din positiva energi och passionen är att ro varenda affär i hamn.

Är du en intresserad av att blir en stjärna i vårt team? Tjänsten är 100%, fast anställning.

Sista ansökningsdagen är den 10 oktober 2019. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Vid frågor om tjänsten, kontakta vår sälj-, marknad- och bokningschef Anette Sundh på telefon 031-383 40 68

Om oss
Radisson Blu Riverside Hotel ligger precis vid vattenkanten på Lindholmen som är en Göteborgs mest expansiva stadsdelar. De 265 rum och sviter är inspirerade av platsens mix av akademiska genier, tech-nördar och varvsromantik. Högst upp på våning 11 kan hotellets gäster njuta av hotellets Wellness, med spapooler, bastu, gym och en takterrass med magisk utsikt över Göteborg och dess hamninlopp. Prisbelönta Cuckoo’s Nest är den mysiga och oemotståndliga restaurangen och baren där gränsen mellan galenskap och genialitet ordagrant balanseras på en knivsegg. Med sina 5 moderna konferensrum är Radisson Blu Riverside Hotel en perfekt mötesplats för såväl genier och innovatörer som besökare och hotellgäster.

Så välkommen till vår värld där service, komfort, omöjliga uppfinningar och kryptiska beräkningar skapar en vistelse värd att uppleva!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02