Annons

Sales Manager

Zleep Hotels

Zleep Hotels söker en stark och säljkunnig profil till den svenska marknaden – med speciellt fokus på Zleep Hotel Upplands Väsby. Du motiveras primärt av det uppsökande, såväl som relationsskapande sälj – och inte minst av att skapa goda resultat.

Zleep Hotels är en internationell hotellkedja som är i stark tillväxt. Zleep Hotels är en del av tyska Deutsche Hospitalitys brandfamilj och har därav ett starkt stöd för vidare utveckling. I starten av 2019 öppnade vi vårt första hotell i Sverige i Upplands Väsby. Flera hotell är på gång, både i Sverige och utanför landets gränser. Du blir en viktig kollega i en intressant organisation med stora möjligheter för utveckling – både professionellt såväl som personligt.

Dessutom blir du en del av ett ytterst kompetent och engagerat team och svarar direkt till vår Director of Sales.

Jobbets ansvarsområden och uppgifter:
• Primärt uppsöka och identifiera nya kunder inom Corporate och andra utvalda företagsområden ex. Leisure området
• Skapa tillväxt i förhållande till existerande kunder
• Det kommer att vara specifika ”projekt” med säljsmässiga uppgifter i förhållande till nya hotellöppningar
• Planlägga och genomföra kundbesök med fokus på att avlasta behov för övernattningar – och ingå i ett avtal med kunden
• Planlägga, genomföra och delta i kundarrangemang, TOH/rundvisningar etc. på hotellen
• Nära rapportering till Säljsdirektören i förhållande till kundbesök, utarbetande av kontrakt samt uppföljning på dessa – samt noga uppföljning på sälj- och omsättningsmål

Profil:
• Du är en erfaren och säljmässigt stark, profil, som främst motiveras av det uppsökande sälj, såväl som det relationsskapande.
• Du talar och skriver naturligtvis flytande svenska och engelska – förstår du danska är det en fördel men inte ett krav
• Har du erfarenhet från hotellbranschen eller liknande är det ett plus
• Du trivs ned att vara ute på ”fältet” – ser möjligheter och söker löpande upp kunder och skapar därmed tillväxt.
• Naturligt självkörande, som löpande startar upp och slutför säljaktiviteter. Du är målinriktad och resultatinriktad – ärlig, initiativrik och flexibel.
• Ansvarsfull, strukturerad, trovärdig samt inte minst relationsskapande i ditt sätt.
• Du har naturligtvis giltigt körkort, och om du har erfarenhet av Opera och Myfidelio är det en fördel – men inte ett krav
• Du bor någonstans i Södra Sverige, där du har din bas (hemmakontor), med 1-2 arbetsdagar i veckan på vårt servicekontor/huvudkontor i Köpenhamns området. Därutöver förväntas 2-3 arbetsdagar varannan vecka i Stockholmsområdet där du utgår från vårt hotell i Upplands Väsby.

Zleep Hotels erbjuder:
• Jobbet är en uppgradering av säljorganisationen och du erbjuds en bra arbetsplats med goda arbetsförhållanden och ett bra samarbete med engagerade kollegor
• Ett attraktivt lönepaket bestående av en god grundlön, en resultatorienterad bonus samt sjukförsäkring
• Du får en självständig roll, en flexibel arbetsvecka och ett visst antal resdagar kan förväntas
• En spännande position med plats för både professionell- och personlig utveckling
• Som utgångspunkt er din bas i södra Sverige (hemmakontor), med 1–2 dagar i veckan på vårat service kontor/huvudkontor i Köpenhamns området. Därutöver förväntas 2-3 arbetsdagar varje 2-3 vecka i Upplands Väsby.

Tycker du att ovanstående låter spännande och har du ett naturligt säljdriv, skicka in en kortfattad ansökan samt ett CV med bils via länken nedan. Vänta inte med din ansökan, vi önskar anställa någon snarast möjligt och håller löpande intervjuer.

Sök tjänsten
Har du frågor om jobbet är du välkommen att kontakta Director of Sales Lisbeth Simonsen på telefon +45 5157 8711

Vi ser fram emot att höra från dig!

Zleep Hotels A/S
Zleep Hotels är en del av Deutsche Hospitalitys brandfamilj. Zleeps vision är att alltid leverera kvalité, service och design till ett bra pris för alla. Idag består hotellkedjan av 13 hotell i Danmark och ett i Sverige, och tre nya hotellprojekt är redan offentliggjorda. Målet är att driva 40 hotell i 2025. För att kunna uppnå detta mål, måste Zleep Hotels kunna bevisa sina kompetenser för att framstå som en attraktiv franchisegivare, samarbetspartner och investering. Deutsche Hospitalitys investering i Zleep Hotels är en godkännelsestämpel för framtida fastighetsägare och samarbetspartners.

Utöver Zleep Hotels, omfattar paraplyverksamheten Deutsche Hospitality, fyra kända hotellkedjor: Steigenberger Hotels and Resorts, MAXX af Steigenberger, Jaz in the City og IntercityHotel. Deutsche Hospitalitys portfölj omfattar idag över 130 hotell på tre kontinenter.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02