Annons

Sales Manager

Clarion Hotel Stockholm

Är du vår nya säljstjärna?

Clarion Hotel Stockholm, den självklara mötesplatsen på Södermalm, söker nu en Sales Manager. Vi är ett av Stockholms största hotell med 17 konferenslokaler, 532 hotellrum, spa och restauranger. Vi skall tillsammans skapa Stockholms mest attraktiva mötesplats. Vi söker därför kreativa och personliga talanger som kan leverera en service utöver det vanliga. Vi välkomnar din drivkraft och passion för att leda, utveckla och skapa extraordinära resultat.

Som Sales Manager på Clarion Hotel Stockholm är du en del av säljteamet som tillsammans driver, utvecklar och optimerar den proaktiva försäljningen för våra 4 Clarion Hotell i Stockholm. Förutom Clarion Stockholm även Clarion Amaranten, Clarion Sign och Clarion Arlanda. För att nå högt uppsatta mål hittar och finner du nya lösningar för att fylla våra hotell på allra bästa sätt, allt från logirum och mötes-och bankett arrangemang till hotellets unika mingel ytor. Rollen Sales Manager innebär en hög aktivitetsnivå genom att genomföra visningar, möten och happenings både i och utanför hotellet med kunder, resebeställare och viktiga partners. Du älskar att göra kunden mer än nöjd och passionen är att ro varenda affär i hamn.

Passion for business
Vi tänker oss du som söker till oss har ett utpräglat sinne för att göra affärer och nå avslut, har en hög ansvarskänsla att vilja prestera och arbetar målstyrt mot högt uppsatta mål. Du är socialt och kommunikativt driven och är en utpräglad relationsbyggare och så klart serviceorienterad. Du har en positiv energi och ett mod att testa nya saker med risk för att det antingen kan gå fel eller väldigt väldigt rätt. Du är engagerad och finner lösningar till kunders olika behov genom att alltid vara nyfiken och proaktiv.

Do you have the skills?
• Du är strukturerad och ser alltid till att komma i mål med den kundplattform du tilldelas
• Du är nyfiken och du arbetar proaktivt för att utveckla befintliga kunder och relationer
• Du är modig och ser till att söka upp nya affärsmöjligheter genom prospektering
• Du är lyhörd till förändringar och hänger med vad som händer ute på marknaden
• Du älskar hotell och har stenkoll på Stockholmsmarknaden och vad som händer och sker inom hotellbranschen.
• Du är delaktig och bidragande i försäljnings strategins genomförande och kan redogöra för dina resultat, tankar och idéer på att adekvat sätt
• Du genomför en hög andel kund- och säljaktiviteter på och utanför hotellet

Måste-listan
• Du har bakgrund inom hotellbranschen/besöksnäringen
• Du har dokumenterat bra försäljningsresultat
• Du har ett färskt och uppdaterat nätverk inom branschen
• Behärskar både det svenska och engelska språket både i tal och skrift
• Du som vill arbeta i ett dynamiskt och säljorienterat företag – här väntar många utmaningar. • Kom in med din ansökan asap – då vi håller intervjuer löpande.

www.clarionstockholm.com
​www.clarionsign.com
www.clarionamaranten.com
www.clarionarlanda.com

Nordic Choice Hotels är en av Nordens största hotellkedjor. Nordic Choice Hotels marknadsför över 190 hotell under varumärkena Clarion Hotels, Quality Hotels, Comfort Hotels samt även Nordic Hotels & Resorts på den nordiska marknaden. Vi baserar vår hotellverksamhet på tre likvärdiga grundvärderingar; People, Planet, Profit och vi jobbar efter ledorden; energi, mod och begeistring. Vi tror att företagets positiva utveckling och tillväxt är resultatet av medarbetare som vågar tänka och vara annorlunda. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02