Annons
Annons

Sales Manager

Quality Hotel Globe

Quality Hotel Globe är en bubblande mötesplats varmt omkramad av arenorna Annexet, Hovet, Avicii Arena och Tele2 Arena. Vi söker nu en Sales Manager med kreativitet och energi som brinner för sälj lika mycket som vi gör.

Tillsammans med kunnig och dedikerad personal kommer du att vara en del av säljteamet som jobbar genom uppsökande och relationsbevarande försäljning. För att nå högt uppsatta mål hittar du nya lösningar för att fylla hotellet på allra bästa sätt, allt från logirum, mötesarrangemang till hotellets unika eventytor. Du vet hur man driver en affär och älskar mötet med kunderna.

I arbetsuppgifterna ingår att hålla visningar, möten och happenings både i och utanför hotellet med både befintliga och nya kunder och partners. Viss del av arbetet ligger utanför ordinarie kontorstider. Många av våra kunder är internationella så vi ställer höga krav på din kommunikationsförmåga i engelska, både i tal och skrift.

Vi tänker oss att du som söker till oss har ett utpräglat sinne för att göra affärer och nå avslut, har en hög ansvarskänsla att vilja prestera och arbetar målstyrt mot höga mål. Du är socialt och kommunikativt driven och är en utpräglad relationsbyggare och så klart serviceorienterad. Du har en positiv energi och ett mod att testa nya saker med risk för att det antingen kan gå fel eller väldigt rätt. Du är engagerad och finner lösningar till kunders olika behov genom att alltid vara nyfiken och proaktiv. Du älskar att göra kunden mer än nöjd och passionen är att ro varenda affär i hamn.

Vad vi förväntar oss av dig
• Du är strukturerad och ser alltid till att komma i mål med den kundplattform du tilldelas med både event och corporate kunder.
• Du är nyfiken och du arbetar proaktivt för att utveckla befintliga kunder och relationer
• Du är modig och ser till att söka upp nya affärsmöjligheter genom prospektering
• Du är lyhörd till förändringar och hänger med vad som händer ute på marknaden
• Du älskar hotell och har stenkoll på Stockholmsmarknaden och vad som händer och sker inom hotellbranschen.
• Du är delaktig och bidragande i försäljningsstrategins genomförande och kan redogöra för dina resultat, tankar och idéer på ett adekvat sätt
• Du genomför en hög andel kund- och säljaktiviteter på och utanför hotellet
• Du har dokumenterat bra försäljningsresultat
• Behärskar det svenska och engelska språket både i tal och skrift

Vad kan du förvänta dig av oss? En rolig och generös arbetsgivare där man låter personen få plats. Quality Hotel Globe är något utöver det vanliga, ett konferenshotell med oändliga möjligheter.

Nordic Choice Hotels är en av Nordens största hotellkedjor. Nordic Choice Hotels marknadsför över 200 hotell under varumärkena Clarion Hotels, Quality Hotels, Comfort Hotels samt även Nordic Hotels & Resorts på den nordiska marknaden. Vi baserar vår hotellverksamhet på tre likvärdiga grundvärderingar; People, Planet, Profit och vi jobbar efter ledorden; energi, mod och begeistring. Vi tror att företagets positiva utveckling och tillväxt är resultatet av medarbetare som vågar tänka och vara annorlunda. Vill du veta mer om oss? Tillträde enligt överenskommelse, intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens slut.

Vi ser fram emot din ansökan!

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02