Annons
Annons

Sales Manager

Clarion Hotel Amaranten

Är du vår nya säljstjärna?

Clarion Hotel Amaranten, den självklara mötesplatsen på Kungsholmen, söker nu en Sales Manager. Med ett toppläge bara 700 meter från Stockholm Centralstation mitt bland charmiga lokala kvarter på Kungsholmen, finns det en härlig mötesplats för människor som söker efter unika upplevelser – oavsett om det gäller design, service, mat, dryck eller möten. Clarion Hotel Amaranten är ett av Stockholms största hotell med 461 rum, 2 restauranger och barer, konferens- och eventmöjligheter samt ett stort inspirerande Living Room.

Som Sales Manager på Clarion Hotel Amaranten är du en del av säljklustret som tillsammans driver, utvecklar och optimerar den proaktiva försäljningen för våra Clarion Hotell i Stockholm. Förutom Clarion Amaranten även Clarion Stockholm & Clarion Sign. För att nå högt uppsatta mål hittar och finner du nya lösningar för att fylla våra hotell på allra bästa sätt, allt från logirum och mötes-och bankett arrangemang till hotellets unika mingel ytor. Huvudfokus i rollen som Sales Manager På Clarion Amaranten är corporatetrafiken och fylla hotellets logirum.

Rollen Sales Manager innebär en hög aktivitetsnivå genom att genomföra visningar, möten och happenings både i och utanför hotellet med kunder, resebeställare och viktiga partners. Du älskar att göra kunden mer än nöjd och passionen är att ro varenda affär i hamn.

Passion for business
Vi tänker oss att du som söker till oss har ett utpräglat sinne för att göra affärer och nå avslut, har en hög ansvarskänsla att vilja prestera och arbetar målstyrt mot högt uppsatta mål. Du är socialt och kommunikativt driven och är en utpräglad relationsbyggare och så klart serviceorienterad. Du har en positiv energi och ett mod att testa nya saker med risk för att det antingen kan gå fel eller väldigt rätt. Du är engagerad och finner lösningar till kunders olika behov genom att alltid vara nyfiken och proaktiv.

Do you have the skills?
• Du är strukturerad och ser alltid till att komma i mål med den kundplattform du tilldelas
• Du är nyfiken och du arbetar proaktivt för att utveckla befintliga kunder och relationer
• Du är modig och ser till att söka upp nya affärsmöjligheter genom prospektering
• Du är lyhörd till förändringar och hänger med vad som händer ute på marknaden
• Du älskar hotell och har stenkoll på Stockholmsmarknaden och vad som händer och sker inom hotellbranschen.
• Ditt primära ansvarsområde är att implementera företagsavtal B2B genom telefonsamtal och fysiska kundbesök.
• Du jagar proaktivt nya- och existerande kunders behov av hotelltjänster för att fylla på hotellets pipeline.
• Du är delaktig och bidragande i försäljnings strategins genomförande och kan redogöra för dina resultat, tankar och idéer på att adekvat sätt
• Du genomför en hög andel kund- och säljaktiviteter på och utanför hotellet

Måste-listan
• Du har bakgrund inom hotellbranschen/besöksnäringen
• Du har dokumenterat bra försäljningsresultat
• Du har ett färskt och uppdaterat nätverk inom branschen
• Du behärskar både det svenska och engelska språket både i tal och skrift
• Du som vill arbeta i ett dynamiskt och säljorienterat företag – här väntar många utmaningar.

Kom in med din ansökan genast då vi kör intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Arbetstid sker även utanför normal kontorstid vid kundarrangemang, mingel m.m. Lön och villkor enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Nordic Choice Hotels är en av Nordens största hotellkedjor. Nordic Choice Hotels marknadsför över 190 hotell under varumärkena Clarion Hotels, Quality Hotels, Comfort Hotels samt även Nordic Hotels & Resorts på den nordiska marknaden. Vi baserar vår hotellverksamhet på tre likvärdiga grundvärderingar; People, Planet, Profit och vi jobbar efter ledorden; energi, mod och begeistring. Vi tror att företagets positiva utveckling och tillväxt är resultatet av medarbetare som vågar tänka och vara annorlunda. Vill du veta mer om oss?

Vi ser fram emot din ansökan!

Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02