Annons
Annons

Sales Manager

Treehotel

Treehotel – en plats där du får uppleva naturen på ett unikt sätt! Ett av världens mest unika hotell där vi lovar en magisk upplevelse i toppklass. Vårt hotell ligger i natursköna Harads som är en liten by belägen i den norrländska skogen, en dryg timma från Luleå, lite närmare till Boden. Vi erbjuder en unik hotellupplevelse med trädrum designade av Skandinaviens ledande arkitekter. Läs mer här: www.treehotel.se

Treehotel, häng med här. Nu händer det!
Vi söker en kollega med ansvar för vår säljavdelning, vilket innefattar bokningar och en hel del kommunikation i sociala medier, en roll med gästen i fokus. Du är nära gästen hela vägen från första förfrågan tills gästen lämnat oss och du ser till att övriga kollegor i vårt team får rätt information i rätt tid.

Sales Manager
Du är en noggrann, branschkunnig och servicepräglad kollega som inleder vårt bemötande av gäster. Vi värnar om högsta kvalitet i allt vi gör inklusive vår kommunikation vid förfrågningar och offertgivande. Du vet vad värdskap är och din passion för hospitality är grundmurad, du måste även ha svenskan och engelskan på plats, både i tal och skrift.

Vi söker en kollega som är beredd att hjälpa till i driften och gemensamt med oss alla utveckla verksamheten med allt vad det innebär. Du bör ha en bakgrund inom besöksnäringen och ha erfarenhet av produktion av körscheman, du blir faktiskt lite som en regissör ibland. Du behöver ha ett ekonomiskt sinne och möjlighet att jobba mycket under vissa perioder. Att du hanterar logistik och klarar av att ha många bollar i luften ser vi som en styrka, det handlar om att bemöta gäster och att landa allt rätt internt.

Du är en positiv, utåtriktad person som gillar att jobba i team. Du är flexibel, har en hög stresströskel och brinner för resultatförbättrande åtgärder. Kvalitet är det vi alltid ger! Som Sales Manager är du en viktig del av vår ledningsgrupp och rapporterar till vår hotellchef. Såklart vet du vad bästa bemötande är, du förstår våra kunders förväntningar och du vill växa med oss. Det ska vara självklart att ta plats, du ska vara beredd på att bli sedd, du kommer bli uppmärksammad och tillsammans är vi ett dream team.

Här nedan skulle vi kunna radda upp saker som:
✔ Social medier
✔ Fluent in…
✔ Bokningssystem
✔ PM mm etc osv odyl…

Men du! Så här är det, vi vet vad vi håller på med, och du vet vad du vill och vem du är, så slå en signal så ska vi berätta mer om vad en resa tillsammans med oss innebär. För vet du vad! Vi har en mycket spännande resa framför oss, och samma toppklass som vi håller för våra gäster, gäller även för alla i vårt team.Vi ser verkligen fram emot att få välkomna dig till vårt hotell och snabbt få dig att bli en av oss i vårt lilla gäng!

Per Mellström är vår rekryterande TreeHunter och ser fram emot att höra från dig, any time. Mail per.mellstrom@huvudverket.eu eller telefon 070-609 33 98.

Hjärtligt välkommen!

https://flyttatilllulea.se/
https://flyttatillboden.se/

Sök tjänsten här nedan via länken.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02