Annons
Annons

Sales Manager

Best Western Plus Grow Hotel

Best Western Plus Grow Hotel öppnar i november 2018 och är ett fyrstjärnigt, modernt och hållbart hotell beläget på gränsen mellan Solna och Sundbyberg. Stor vikt har genomgående lagts vid design, utformning och smarta digitala lösningar och hotellet är en naturlig destination såväl för den medvetna affärsresenären som för weekendturisten som uppskattar komfort med fokus på hållbarhet.

I den nio våningar höga byggnaden erbjuder vi 176 sobert inredda hotellrum och en relaxavdelning med bastu och gym. I entréplanet finns en inbjudande lounge och restaurang, under sommarhalvåret också med en stor uteservering i anslutning, som förhöjer vistelsen och skapar mötesplatser.

Är du vår nya kollega
Din främsta uppgift blir att driva affärer till hotellet genom att bygga långsiktiga kundrelationer. Kundmöten, avtalsförhandlingar, upphandlingar och att genomföra kund- och marknadsaktiviteter ingår också i dina arbetsuppgifter. Du arbetar nära dina kollegor i driften, ingår i hotellets ledningsgrupp och rapporterar till hotelldirektören.

Tjänsten är på heltid med tänkt tillträde i september 2018. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Kvalifikationer
Du har minst tre års erfarenhet från hotell och liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning och goda kunskaper inom försäljning, marknad och ekonomi.

Du är affärsmässig och en relationsbyggare. Du har goda kunskaper i Microsoft Office-programmen och gärna erfarenhet av att arbeta såväl i CRM-system som i ett PMS för hotell, företrädelsevis Oracle’s Suite 8. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Sist men inte minst är du mycket serviceinriktad och har ett glatt humör. Du brinner för försäljning och älskar hotellbranschen!

Skicka din ansökan med tillhörande cv till jobb@growhotel.se senast den 14 juni 2018. Ange i ämnesfältet att du söker tjänsten som Sales Manager. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan.
Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Charlotte Axenfalk, General Manager, tfn 070-263 80 20.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02