Annons
Annons

Sales Manager

Quality Hotel Friends

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över.

Mitt i Arenastaden i Solna, intill Friends Arena och Mall of Scandinavia, hittar du Quality Hotel Friends. Hotellet, som öppnade i aug 2013, har i dagsläget 400 rum, 13 konferenslokaler, 2 eventsalar, 2 restauranger och en lobbybar. Hotellet står inför en stor expansion då vi kommer att byggas ut med ca 250 rum och blir därmed Stockholms största hotell!

Vi erbjuder en spännande arbetsplats med massor av glädje och omtanke. Vi arbetar tillsammans varje dag för att utvecklas och erbjuda våra gäster och kunder det som passar just dem- Oavsett om det är det lilla styrelsemötet, den stora föreläsningen eller en gigantisk Salsa-fest. Vi är Eventhotellet för de stora ögonblicken!

Vill du joina vårt säljteam?

Nu söker vi en Sales Manager som ska skapa, upprätthålla och utveckla kontakter och relationer med hotellets befintliga kunder med fokus på möten samt nykundsbearbetning. Du bearbetar segmentet event, möten och konferens samt corporate och riktar in dig på företag, förbund, organisationer och föreningar.

Tjänsten innebär att

* Du deltar och ansvarar för hela försäljningsprocessen, från början till slut
* Du är delaktig i försäljningsstrategins genomförande
* Du genomför olika typer av kund- och marknadsaktiviteter som t.ex. deltagande på workshops samt mässor
* Du ansvarar för att uppsatta säljmål uppnås

Våra förväntningar på dig är
* Att du gillar kundkontakt och har ett utpräglat sinne för försäljning
* Att du brinner för din uppgift och har en hög energinivå
* Att du är socialt begåvad och en utpräglad relationsbyggare
* Att du är positivt inställd, har glimt i ögat och är flexibel
* Att du har en hög drivkraft och är road av att göra affärer
* Att du är mål- och resultatinriktad
* Att du ser telefonbearbetning som en del i försäljnings- och relationsprocessen.

Vem är du?
– Din motor drivs av att ge service
– Du är inte ute på hal is när det gäller försäljning
– Du tar ut svängarna för att komma dit du ska
– Du har humor och gillar att ha roligt på jobbet
– Du har en bakgrund inom hotellbranschen/besöksnäringen alternativt har du arbetat med försäljning i en annan bransch.
– Behärskar både det svenska och engelska språket både i tal och skrift

Om oss
Mitt i Arenastaden i Solna, intill Friends Arena och Mall of Scandinavia, hittar du Quality Hotel Friends. Hotellet, som öppnade i aug 2013, har i dagsläget 400 rum, 13 konferenslokaler, 2 eventsalar, 2 restauranger och en lobbybar. Hotellet står inför en stor expansion då vi kommer att byggas ut med ca 250 rum och blir därmed Stockholms största hotell!

Vi bjuder på en färgstark hotellupplevelse med kundlöftet ”It’s taken care of” och vi passar lika bra för affärsresenären och mötesdeltagaren som för eventgästen, Stockholmsturisten, storfamiljen och kärleksparet. Hotellet tillhör familjen Quality Hotel som är en av Nordens största hotellkedjor med över 60 hotell i Sverige, Norge och Danmark. Quality Hotel tillhör i sin tur Nordic Choice Hotels tillsammans med hotellkedjorna Clarion Hotel och Comfort Hotel. Välkommen till vår stora familj!

Redo att gasa?
Ansök senast 31 mars 2018. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vänta inte med att söka då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02