Annons
Annons

Sales Manager

At Six

Vi letar efter personer och karaktärer som ser våra gäster! Din passion finns i detaljerna och med en positiv attityd arbetar du mot ett gemensamt mål och allas framgång. Du har också humor och gillar att ha roligt (inte absolut nödvändigt men det gör saker lättare, vi har ofta mycket roligt på jobbet).
Är du vår nästa stjärnsäljare?

Vi söker nu en engagerad och affärsinriktad säljare till det kommersiella teamet på At Six. Här har du en unik möjlighet att få jobba i en internationell och kreativ miljö tillsammans med ett fantastiskt team.

Arbetet innebär i huvudsak nykundsbearbetning samt utveckling och implementering av befintlig Corporate portfölj. Du har ett stort intresse för affärer. För att lyckas i rollen krävs att du är affärs- och resultatdriven och att du trivs med att arbeta självständigt mot uppsatta mål. Du jobbar på ett strukturerat, engagerat sätt och du drivs av att se kundens behov och att skapa genuina kundanpassade lösningar. Vi vill att du har förmågan att skapa goda relationer och att du drivs av att sälja och gå på avslut i dina affärsmöten. Idag arbetar du troligen redan med försäljning och du har ett stort upparbetat kontaktnät med kunder. Du kommer vara en nyckelspelare i det kommersiella arbetetet och då framför allt i utveckling av nya affärsmöjligheter och projekt gällande Corporate segmentet.

Bakgrund och karaktärsdrag

• Innehar stor kunskap om Corporate segmentet, gärna även från byråsidan
• Stort upparbetat kontaktnät
• Gärna med Internationell erfarenhet
• Resultat- och målfokuserad
• Strukturerad och kreativ
• Duktig på att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska

Är du nästa stjärna i vårt team?

Välkommen med din ansökan senast den 16 Mars 2018. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.
Önskat tillträde 2 Maj 2018 . Du rapporterar till Commercial Director, Florence Cardell, på At Six och innebär en del resande både nationellt och internationellt.

För frågor

Tina Tropp Jerresand HR-Chef
tina.tropp.jerresand@hotelatsix.com

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02