Annons
Annons

Sales Manager

Vi Invest

Vi Invest är ett företag i en mycket spännande utvecklingsfas som nu söker en utåtriktad och driven säljare. Vi Invest driver i dagsläget Best Western Hotel Bentleys, Best Western Karlaplan, Hotel Gamla Stan, Restaurang Rökeriet på Fjäderholmarna och under slutet av 2019 kommer även nybyggda AC by Marriott vara klart och öppna för gäster.

Du kommer att bli:
en del av ett drivet team med höga ambitioner. Eftersom vi i dagsläget inte har en dedikerad säljtjänst kommer du få möjligheten att vara med och forma den här tjänsten så att den passar behoven i vår organisation.

Vi söker dig som:
är en utåtriktad person med god social kompetens. Du ska inspireras av att arbeta i en växande organisation i en omväxlande miljö. För att lyckas i rollen behöver du ha mycket god administrativ förmåga och samarbetsförmåga. Du har ett starkt driv att göra affärer och älskar att skapa bra resultat. Du tar gärna initiativ och genomför uppgifter med positivt mindset och stark hängivenhet. Du uppskattar och brinner för uppsökande försäljning och kundbesök samt har vana av att arrangera säljstödjande kundaktiviteter. Du känner dig bekväm med att diskutera och förhandla med kunder både nationellt och internationellt samt mot corporate och leisure. Du är en god kommunikatör. Flexibel och förändringsbenägen är ord du använder när du beskriver dig själv.

Dina uppgifter kommer främst att vara:
• Att arbeta strategiskt och operativt för att planera och driva försäljningen i hela koncernen Vi Invest.
• Lägga upp strategi och mål för försäljning.
• Att hantera och utveckla en kundportfölj.
• Hitta nya affärsmöjligheter hos befintliga och nya kunder.
• Driva en kommersiell relation med kunder i portföljen med utgångspunkt i de uppsatta målen.
• Arbeta tillsammans med revenue manager och bokning för att följa upp prisstrategi och prissättning samt nå del-/helårsmål.
• Planera, genomföra, följa upp och utvärdera försäljningsdrivande aktiviteter tillsammans med respektive hotellchef och revenue manager.
• Se till att enheterna alltid marknadsförs på bästa sätt gentemot gästen genom att ansvara för att information i säljmaterial och bilder på hemsidor etc. är uppdaterad och korrekt.
• Frekvent kommunikation med hotellchefer och restaurangchef.
• Införskaffa information om den lokala marknaden och konkurrenter.
• Flexibilitet då du kommer att jobba med olika produkter inom koncernen.
• Ha en god relation med resebyråer som vi samarbetar med.

För att kvalificera dig till den här tjänsten behöver du ha ett intresse för hotell och restaurang, väldokumenterad flerårig erfarenhet av försäljning samt en välutvecklad och strukturerad säljmetodik. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav, då vi i framtiden även kommer att ha Marriott Hotell i vår Hotellportfölj. Har du erfarenhet av försäljning inom hotell ser vi det som meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde omgående. Vi tillämpar provanställning och har kollektivavtal.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02