Annons
Annons

Sales Manager

Berns och Bank Hotel

Nu söker vi en Sales Manager Hotel som ska driva, optimera och utveckla försäljningen hos oss. Vi är ett helt nytt kommersiellt team som arbetar för både Berns och Bank Hotel, ett team som du blir en given del av. I din roll arbetar du primärt mot kunder för Berns Hotel, men uppgifter och engagemang kopplat även till Bank Hotel förekommer. Rollen riktar sig mot både corporate och leisure, internationellt och nationellt.

Som person trivs du i en dynamisk miljö där du skapar nya affärer och utvecklar relationerna med befintliga kunder. Du älskar uppsökande försäljning och kundbesök samt är van att arrangera kundaktiviteter. I rollen skapar du din egen kundplattform, gör aktivitetsplaner, upprättar avtal och nätverkar. Du sätter framgångsrika försäljningsmål och har vana att själv planera och strukturera ditt arbete för att nå uppsatta mål. Som person har du en stark egen drivkraft att göra affärer.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder en arbetsplats med ett centralt läge, arbete med starka varumärken och fantastiska hotellmiljöer. Du får även en spännande tjänst med härliga och kvalitetsmedvetna kollegor samt blir en del av en stor nöjeskoncern med fyrtio unika verksamheter. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde omgående. Vi tillämpar provanställning och har kollektivavtal.

Vi söker dig som:

– Har minst tre års erfarenhet av försäljning
– Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i både tal och skrift
– Ser varje möte som en möjlighet att utveckla affärer
– Älskar försäljning och har förmåga att anpassa beteende och budskap efter mottagare
– Har koll på Stockholms utbud av nöjesliv och hotell

Har du erfarenhet av försäljning inom hotell ser vi det som meriterande.

Ansökan

För mer information om tjänsten vänligen kontakta Niclas Ingwall på niclas.ingwall@berns.se. Ansökan med CV och personligt brev hänvisas till ansökningsformuläret. Vi kallar till intervjuer löpande och ser därav fram emot din ansökan så snart som möjligt, hoppas vi hörs!
Berns är ett av Sveriges största mötes- och nöjesetablissemang. Verksamheten bär med sig en fantastisk historia och inrymmer bland anat 82 hotellrum, restaurangerna Berns Asiatiska och Calle P samt event- och nattklubbsverksamhet. Lokalerna och förutsättningarna för enastående gästupplevelser finns, så nu behöver vi fler duktiga medarbetare som vill driva Berns framåt och skapa minnesvärda stunder för våra besökare.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02