Annons
Annons

Sales Manager Meeting & Events

Lejondals Slott

Stockholm Meeting Selection
Stockholm Meeting Selection är en grupp av unika hotell- och mötesdestinationer. Hos oss kan våra gäster ha konferens i en brödfabrik, njuta på SPA, spela padel och träna på Sveriges bästa idrottsanläggning. Vår mission är att bjuda våra gäster på livets goda varje dag – genom ett bemötande och en miljö som stimulerar till glädje, inspiration och utveckling.

Vi har fått en ny medlem i familjen, Lejondals Slott i Bro och behöver hjälp att fylla kostymen. Vi har stora planer för Lejondals Slott och har precis påbörjat en varumärkesresa – a British experience in the Swedish countryside.

Är du en person som drivs av att skapa affärsmöjligheter, hitta lösningar och går i kundens skor? Vi söker en ny stjärna som säger ja, är driven och tycker att nätverka är ett måste för att lyckas i affärer.

Din roll blir att skapa och utveckla kontakter och relationer med slottets befintliga kunder samt hitta nya kunder. Du bearbetar segmentet event, konferens och riktar in dig på företag, organisationer och föreningar. Du har ansvar för lokala samarbetspartners, utvecklar nya aktiviteter och erbjudanden som stärker Lejondals Slotts position. Det är en spännande kombinationsroll för dig som brinner för försäljning och där du ansvarar för hela säljprocessen från införsäljning till avslut. Du utgår från Lejondals Slott men kommer också vara ute på våra andra destinationer då och då. Du rapporterar till destinationschefen för Lejondals Slott men har ett nära samarbete med försäljningsavdelningen, marknadsavdelning och revenueavdelning inom SMS samt sitter med i ledningsgruppen för Lejondals Slott.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi är en liten organisation med en verksamhet som ger dig stora möjligheter. Här får du vara med och driva försäljningsarbetet i ett företag som vill erbjuda våra gäster upplevelser som är allt annat än standard. Vi är stolta över våra unika mötesplatser. Vi bryr oss om våra medarbetare och vi tror att det mesta går att lösa om man vill.

Lejondals Slott är vackert beläget vid Lejondalsjön i Bro och har 101 hotellrum, 16 mötesrum, salonger och en vinkällare. Just nu pågår en omfattande renovering av spa & relax. Här utvecklas också en Gin bar och en Tea Lounge.

Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan.

Tillträde i augusti. För frågor om tjänsten kontakta Malin Lindström, försäljningschef Stockholm Meeting Selection: malin.lindstrom@meetingselection.se

Välkommen till familjen!

Läs mer om Stockholm Meeting Selection här

Stockholm Meeting Selection driver en grupp av unika hotell, konferens- och mötesplatser med en vision om att bjuda världen på livets goda. I gruppen ingår Hesselby Slott, Åkeshofs Slott, Ulfsunda Slott, Skytteholm Hotell & Konferens, Näsby Slott, Rosersbergs Slottshotell, Lejondals Slott, Villa Lovik, Bosön, Sturegatan 15, Restaurang Hantverket, Lilla Slottskrogen & Restaurang Råkoko. Stockholm Meeting Selection ägs av Torbjörn Blomqvist.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02