Annons

Sales Manager MICE

Elite Hotels of Sweden

Om tjänsten


Vi söker dig som är säljorienterad, orädd, engagerad och som har ett hjärta som klappar för konferens, grupp och mötesförsäljning.

Vi söker en driven säljare som ska driva in intäkter från Möten, Konferenser, Kongresser och Events till Elites nya hotell i Södertälje, som kommer att invigas på senhösten 2020, samt Stockholms övriga 7 hotell. Elite Hotel Södertälje kommer att bestå av 160 rum, en stor konferensverksamhet för både små och stora möten samt en väl utbyggd spa-verksamhet. Den största lokalen kommer att ta upp till 400 personer.

Dina försäljningsinsatser kommer att vara riktade mot MICE-segmentet genom aktiv bearbetning eventbolag, bokningsbolag, företag, politiska partier, föreningar och organisationer lokalt och över hela landet. Du arbetar med allt från att utveckla befintliga kunder, söka upp nya kunder, identifiera och vinna direkta affärer till att ansvara för större avtalsförhandlingar och upphandlingar.

Elite Hotels är ett entreprenörsbolag, vilket betyder att du gillar att kavla upp ärmarna, att du har ett öga för att hitta försäljningsmöjligheter, att du gillar att förhandla och att du har mycket eget positivt säljdriv. Du kommer att vara en av våra åtta erfarna säljare i Stockholm och bli en viktig del av vår nationella säljkår bestående av ett 30-tal säljare från norr till söder. Vi ser gärna att du är yrkesmässigt aktiv i Södertälje och/eller Stockholm i dag och att du har ett upparbetat affärsnätverk.

Vi är inget manualföretag utan det finns stora möjligheter för dig att påverka hur du utformar ditt arbete vilket vi tror får dig att trivas och bli ännu bättre på ditt jobb. Vi lägger därför stor vikt vid att du har god förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete. För att lyckas i rollen krävs det att du är en god lagspelare då du kommer att ha ett mycket nära samarbete med dina säljkollegor, regionschef öst, regionens MICE-försäljningsansvarige, hotelldirektörer, destinationens revenue managers, kollegorna på innesälj, konferensen och restaurang.

Vi kan erbjuda ett roligt och stimulerande arbete där den ena dagen inte är den andra lik i en spännande och lustfylld upplevelsebransch. Det vi söker är en person med rätt profil, rätt drivkraft, rätt personlighet och rätt erfarenhet.

Tjänsten är en tillsvidare heltidstjänst och du rapporterar till Region Östs MICE-försäljningsansvarige. Du kommer att ha din bas antingen i Stockholm eller Södertälje och du kommer att spendera mycket tid på plats hotellet i Södertälje.

Tycker du att det känns som rätt utmaning för dig? Vänta då inte med att söka. Ansökningarna hanteras löpande och sista datum för ansökan är 15 november 2019.

Har du frågor om tjänsten kontakta Regionschef Öst: Philip Karringer, philip.karringer@elite.se / 073 310 17 22 alternativt Senior MICE Manager: Anna Bensalah, anna.bensalah@elite.se / 070 511 11 73

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02