Annons
Annons

Sales Manager MICE

Hotel C Stockholm

Hotel C Stockholm lägger stort fokus för att gästernas vistelse ska upplevas efter värdeorden; personligt, enkelt, tryggt & Stockholm. Alla 367 hotellrum har fantastiska fototapeter från Stockholms gator och torg, och möbler framtagna av Alexander Lervik. I hotellets allmänna utrymmen återskapas miljöer från bland annat Gyllene salen i Stadshuset, körsbärsträden i Kungsträdgården och Stockholms saluhallar. Inte att glömma så är också världens första permanenta ICEBAR belägen på hotellet.

Olika möten kräver olika lokaler och här finns 10 lokaler att välja mellan för att få det perfekta mötet. Välkommen till Hotel C Stockholm – centralt, personligt och hela Stockholms hotell. Vi kan vår stad!

Nu söker vi dig som brinner för försäljning
Vår vision är att skapa unika Stockholmsminnen genom våra värdeord nämnda ovan, detta gör vi genom att våga utmana oss själva och att tänka med nytt fokus på de vilt viktiga målbilderna för hotellet. Som person är du driven, framåt och har hög energi. I ditt möte med kunder och kollegor är du alltid professionell, personlig och nyfiken.

Du har jobbat med försäljning förr, och högst troligt i hotell eller mötesbranschen. Vi säger troligtvis då vi lägger stor vikt på din personlighet och driv snarare än kunskap om diverse system. Du ser varje samtal och mail som en möjlighet att utveckla ”affären” och detta gör du med lätthet för att du är orädd & positiv i dina behovsanalyser och gillar snabba avslut. Ditt nätverk är brett och du har vårdat det väl. Du trivs både med att arbeta i grupp och bidra till teamets framgång samt att arbeta självständigt utifrån tydliga mål. För att nå dina mål arbetar du strukturerat och gillar snabba avslut.

Tjänsten

Som Sales Manager MICE bearbetar du våra internationella samt nationella konferenser och möteskunder. Genom proaktivt säljarbete ska du hitta nya kunder samt vårda hotellets befintliga inom segmenten Meetings, Incentives, Conference & Events. Bearbetning av bokningsbolag samt resebyråer för möten och events ingår också i denna tjänst. I tjänsten ingår en del resande för att säkerställa införsäljningen bland våra internationella och nationella kunder.

Är du den vi söker? Bra! Då antar vi att du vill veta mer? För det vill vi! Skicka då in en ansökan på länken nedan så vi får chansen att träffas. Ser fram emot att höra från dig hur du tänker kring tjänsten och hur just du kan bidra. Vi tar endast emot ansökan via denna annons med tillhörande länk.

För frågor kring tjänsten vänligen kontakta Kristofer Skoglund, Director of Sales & Marketing, Hotel C Stockholm på mail kristofer.skoglund@hotelcstockholm.se

Rekrytering kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista dag för ansökan. Sista ansökningsdag: 7 december 2018.

Vi ägs av Nordic Hotels & Resorts AB/AS som är en del av Petter Stordalens Strawberry Hospitality Group.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02