Annons

Sales Manager Nobis Hospitality Group

Nobis Hospitality Group

Nobis Hospitality Group är en av Skandinaviens ledande koncerner inom hotell-, mötes- och restaurangnäringen som driver förutom Operakällaren och nattklubben Café Opera kända varumärken såsom designhotellen Nobis Hotel Stockholm, Nobis Hotel Copenhagen, Stallmästaregården, Hotel J, Hotel Skeppsholmen och Miss Clara Hotel.

Om Nobis Hospitality Group och rollen som Sales Manager
Nobis Hospitality Group är en av Skandinaviens ledande koncerner inom hotell- och restaurangnäringen med kända varumärken så som Operakällaren och designhotellen Nobis Hotel Stockholm, Nobis Hotel Copenhagen, Hotel Skeppsholmen, Miss Clara och Blique by Nobis. Nu söker vi en Sales Manager till vårt huvudkontor.

Som Sales Manager arbetar du både med en befintlig kundbas och nykundsbearbetning. Du arbetar mot slutkunder och tar hela kundens behov både gällande affärslogi och möten. Du har din bas på vårt huvudkontor på Skeppsholmen men rör dig mycket runt på alla våra anläggningar i Stockholm och även i Köpenhamn.

Som Sales Manager ansvarar du för alla upphandlingar, förhandlingar och aktiviteter som rör dina kunder och du letar hela tiden nya möjligheter till ökad försäljning.  Dina kunder driver du självständigt och du är mycket synlig hos våra kunder och ute på våra anläggningar. Ibland reser du inom Sverige eller utomlands för att träffa kunder och delta i säljaktiviteter.

Mer om dig
Som person är du positiv, resultatorienterad och driven. Du har ett intresse för att göra affärer och en känsla för kvalitet. Du vågar ta för dig, är proaktiv och gillar att hitta nya affärsmöjligheter. Du är hanterar både svenska och engelska i tal och skrift. För att du ska trivas hos oss behöver du vara flexibel, ödmjuk och trivas med att arbeta i ett högt tempo. Vi ser att du har minst 2 års relevant arbetslivserfarenhet inom försäljning i hotell- och resebranschen.

Vi erbjuder dig
Nobis erbjuder dig en händelserik och omväxlande arbetsmiljö där du blir en del av vårt härliga säljteam. Du får direkt ta ett stort ansvar och sätta din personliga prägel på arbetsguppgifterna. Vi ser detta som en rolig och utvecklande roll.

Är du den vi söker?

Skicka då dina ansökningshandlingar senast den 28 februari. Intervjuer sker löpande.

Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid
Lön: enligt överenskommelse

Kontaktpersoner

Anna Norrga

Director of Sales

0702651388

anna.norrga@nobis.se

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02