Annons
Annons

Sales Manager till Skandinaviens starkaste mötesdestination

Hotel Skansen, Hotel Riviera Strand och Torekov Hotell

Du är en slipad säljare med ett hjärta av guld och ett grymt driv. Som vågar utmana, coacha och lyfta andra. Som tänker sälj i allt du ser och har ett eget etablerat nätverk av kunder.

Glädjerika sammankomster fyllda med upplevelser på enastående Bjärehalvön – det är vad du kommer att erbjuda dina kunder i rollen som Sales Manager för Hotel Skansen, Hotel Riviera Strand och Torekov Hotell. Tre exklusiva hotell på Bjärehalvön – vart och ett med sin egen karaktär, men med många gemensamma nämnare.

Till att börja med, utmärkta konferensfaciliteter i exceptionella omgivningar. Värme, atmosfär och fantastiska måltider. Och viktigast av allt: dina framtida medarbetare, som med passion, kunskap och höga ambitioner får kunderna att återvända, igen och igen.

Vi söker dig som är lika passionerad och ambitiös som vi. Du har gedigen erfarenhet som säljare, är en stjärna på kundrelationer och har ett eget etablerat nätverk av kunder. Vidare har du ett starkt eget driv och trivs också med att coacha andra.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer sker löpande.
Kontaktperson: Marcus Bengtsson, vd Hotel Riviera Strand: marcus.bengtsson@rivierastrand.se
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: På koncernens centrala försäljningskontor i Båstad

Om oss: De tre exklusiva hotellen Hotel Skansen, Torekov Hotell och Hotel Riviera Strand, samt ett flertal restauranger i Båstad och på Bjärehalvön, ingår i Destination Bjäre Holding AB. Vår ambition är att erbjuda Skandinaviens bredaste utbud av högklassiga upplevelser för såväl individuella gäster som mindre grupper och företag med flera hundra deltagare. Dröm stort – vi får det att hända.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02