Annons

Sales & Marketing Manager

Story Hotels

Story Hotels är en svensk hotelloperatör som driver tre boutique-hotell i Stockholm och Malmö. Story Hotel Riddargatan (Stockholm), Story Hotel Signalfabriken (Sundbyberg) och Story Hotel Studio Malmö är alla idealiskt belägna i hjärtat av respektive destination och erbjuder en personlig hotellupplevelse med individuellt designade rum, inspirerade av konst och musik, samt en urban men samtidigt lättsam atmosfär som får varje gäst att känna sig välkommen och avslappnad.

I April 2021 ingår Story Hotels ett franchiseavtal med Hyatt Hotels Corporation och blir då en del av JDV by Hyatt, som ingår i Hyatt´s independent collection portfolio.

Vår nuvarande Sales & Marketing Manager går snart på föräldraledighet och vi söker hennes ersättare fram till tidigast 31 aug 2022.

Vi söker dig som vill fortsätta att driva vår verksamhet i linje med företagets mål och visioner. Som en del av JVD by Hyatt ser vi möjligheter och en spännande utveckling framöver. Du kommer att vara kommersiellt ansvarig för all marknadsföring samt försäljning (leisure) och bokning. Du driver operativt den digitala försäljningen och marknadsföringen genom olika kanaler och sociala medier samtidigt som du arbetar med optimering av intäkter för våra tre hotell. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD. Du kommer även att ha ett nära samarbete och kontakt med JDV by Hyatt.

Din Profil
Som person är du affärsmässig och har ett högt kommersiellt fokus. Du är en doer och prestigelös i ditt sätt att arbeta. Du har lätt för att kommunicera, skapa relationer och gillar kundkontakten. Du bidrar med energi och i vårt team har vi högt i tak och ett stort engagemang. Det är också viktigt att du självständigt kan driva processer framåt på ett strukturerat och metodiskt sätt.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från en liknande roll inom hotell eller OTA. Viktigt är att du har en förståelse för bredden i rollen samt har både strategisk och operativ erfarenhet. Tidigare driftserfarenhet från hotell är även meriterande. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.
Låter detta som du? Välkommen med dig ansökan snarast. Urval sker löpande så vänta inte.

I denna rekrytering samarbetar vi med Pointpeople Rekrytering & Executive Search. För mer information vänligen kontakta Helena Larson, 070-753 33 10, helena@pointpeople.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02