Annons

Sälj- och bokningsansvarig

Skansens Restauranger

Skansens restauranger ingår i Burgsvik Kulturrestauranger, ett affärsområde inom Burgsvik Group som är Sveriges största familjeägda restaurang- och upplevelseföretag. I Burgsvik Kulturrestauranger ingår, utöver Skansens Restauranger, även Dramatenrestaurangerna och Djurgårdsbrons Sjöcafé i Stockholm, Trädgår’n i Göteborg och Rådhuskällaren i Malmö.

På Skansen driver vi restauranger, festvåningar, matbodar och konferenslokaler. Vi arrangerar fester och event av olika slag så som bröllop, marknader och företagsfester. Vi firar högtider och jubileum och vi bjuder in till konserter i den vackraste inramningen Stockholm kan erbjuda. På Skansen finns det alltid möjlighet att ge festen extra glans och skapa minnesvärda upplevelser.

Nu söker vi dig som är driven, säljfokuserad och kvalitetsorienterad till vårt sälj-och bokningsteam på Solliden som vill utveckla vår försäljning och skapa upplevelser för våra gäster.

Övergripande beskrivning för tjänsten
Som sälj- och bokningsansvarig är uppdraget att effektivt arbeta för nya affärer och för att vi hittar nya vägar för att utveckla försäljningen. Tillsammans med restaurangchef och kökschef på ett kreativt sätt driva och utveckla event- och festvåningsdelen på Skansens Restauranger för att kunna leverera en så bra gästupplevelse som möjligt.

Arbetsuppgifter
• Försäljning i alla kanaler
• Bygga och vårda kundrelationer mot befintliga kunder samt aktivt arbeta för att vi hittar nya vägar där vi kan utveckla försäljningen, ett arbete mot boknings- och eventbolag och mot direktkunder
• Bevaka marknaden aktivt och göra konkurrensanalyser
• Ha kunskap om alla produkter, paket och lokaler som vi erbjuder
• Helhetsansvar för bokning, PM-möte och för att information kommuniceras mellan avdelningar
• Utveckla och arbeta efter vår årskalender och tillsammans med Skansens programplanering skapa marknadsaktiviteter
• Projektledning vid stora event såsom mat- och dryckesupplevelsen vid en konsert, koordinering av bröllop och marknader
• Bearbeta förfrågningar och bokningar per mail och telefon, offerthantering och genomförande av visningar
• Uppdatera hemsida och våra sociala medier med nya bilder och inlägg.

Kvalifikationer
Du har sedan tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och/eller relevant utbildning. Meriterande är om du har erfarenhet från restaurang, festvåning- och eventverksamhet och har arbetat i ledande befattning.

Personliga egenskaper
Du är en lagspelare, kreativ och målinriktad i ditt arbete, flexibel och hittar lösningar, positiv och självgående i ditt arbetssätt, du är engagerad i människor och skapar goda relationer. Du har service ut i fingerspetsarna både mot gäster och kollegor.

Om anställningen
Anställningsform: Tillsvidareanställning, heltid
Arbetstid: Främst vardagar, dagtid, vid stora bokningar som konserter och event kan arbetstid schemaläggas även kväll och/eller helg
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
Kollektivavtal: Unionen
Förmåner: Friskvårdsbidrag, erbjudanden och fina rabatter hos våra samarbetspartners

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna vår platschef Caroline 08-566 370 08

Välkommen med din ansökan med personligt brev och CV till caroline@skansensrestauranger.se

Mer information om våra olika verksamhetsområden hittar du på www.skansensrestauranger.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02