Annons
Annons

Säljande Projektledare/arbetsledare

Annorlunda Event & Catering

Annorlunda Event & Catering behöver förstärka vårt säljteam med ytterligare en projektledare som även till viss del ska fungera som arbetsledare ute på fältet. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Som projektledare/arbetsledare hos oss blir du en del av vårt passionerade säljteam. Vi driver små och stora projekt, allt från enklare cateringuppdrag till komplexa event. Du får vara en del av bland annat bröllop, födelsedagsfester, konferenser och stora företagsevent.

Du kommer att jobba med allt från cateringbeställningar till större evenemang. Ansvaret för hela processen ligger hos dig; från införsäljning och offertskrivning till kundmöten, projektledning och uppföljning. Till viss del kommer du även att fungera som arbetsledare ute på plats hos kund eller i våra lokaler.

På Annorlunda Event & Catering möts du av ett härligt gäng och en stark teamkänsla. Ingen dag eller projekt är det andra likt vilket medför en variation i arbetsuppgifterna. Vi ser därför att du är lyhörd, kundorienterad och har en positiv inställning. Som en viktig person i vårt team värdesätter vi självklart även ordning och reda, arbetsglädje samt att du inte är rädd att hugga i där det behövs.

Tillträde: Omgående
Omfattning: Heltid
Placering: På vårt kontor på Kommendörsgatan 26, Östermalm
Lön: Enligt överenskommelse och avtal

Om dig
Vi söker dig som har minst 3 års dokumenterad erfarenhet av projektledning samt serveringsvana. Du är van att hantera Officepaketet och något bokningsprogram. Erfarenhet av arbetsledning är meriterande. Vi förutsätter att du har samma passionerade intresse för mat och dryck som oss.

Utbildning: Relevant eftergymnasial utbildning
Språk: Svenska och engelska i tal och skrift
Körkort: B

Ansökan
Är detta du? Varmt välkommen med din ansökan med Cv och personligt brev senast den 16 september. Skicka till work@annorlunda.se. Märk ditt mail med Projektledare i ämnesraden. Tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Om oss
Annorlunda catering har levererat catering och tjänster i snart 30 år och räknas som ett av Stockholms största cateringföretag. Vi levererar i dagsläget till ett antal stora och små företag men även privatpersoner. Vi ordnar mat och event för 10 personer upp till 2000 personer. Annorlunda Catering borgar för kvalitet. Vad vi är absolut stoltast över då det gäller vår catering är kvalitén och smakerna som vi levererar, även den otroliga leveranssäkerheten.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02