Annons
Annons

Säljansvarig & Konferensvärd

Sodexo Meetings i Göteborg

Sodexo Meetings i Göteborg söker en Säljansvarig & Konferensvärd i en kombinerad tjänst där du jobbar lika delar med resp. del.
Som Säljansvarig kommer du att arbeta med uppsökande försäljning för våra konferens- och restaurangenheter i Göteborg/Mölndal. Rollen som konferensvärd innehåller sedvanliga konferensuppgifter som att ta emot bokningar, iordningställa lokaler och att ta emot gäster. Våra enheter i Göteborgsområdet är; Centralhuset, Ullevigatan, Lyckholms och C V Linné. Se mer på sodexomeetings.se

Som Säljansvarig kommer du att arbeta självständigt med kontinuerlig kontakt med våra Platschefer och rapportera till vår Distriktschef. Som Konferensvärd kommer du att arbeta på en av våra enheter, Centralhuset på Centralsationen, där du rapporterar till Platschefen. Ett alternativ är att du enbart arbetar halvtid som Säljansvarig.

Vi söker dig som är utåtriktad och social. Du har erfarenhet av uppsökande försäljning men uppskattar också att arbeta i driften och ta hand om våra gäster. Tjänsten är uppdelad i lika delar men förläggningen av arbetets innehåll kan variera över året. Du har självklart minst en gymnasieutbildning bakom dig, talar bra engelska  och är van att hantera sedvanliga officeprogram. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att ha jobbat i servicebranschen.

Har du frågor, vänligen kontakta Distriktchef Patrik Turnesjö; patrik.turnesjo@sodexo.com

Ansök på www.sodexo.com Sista ansökningsdag 2017-11-30

Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan, sin starka drivkraft och entreprenörsanda startade han upp ett litet serviceföretag som levererade mat till företagspersonal i hans hemstad Marseille. Idag har Sodexo vuxit till en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 80 länder världen över. Vi är världsledande inom Quality of Life Services – service för livskvalitet, och våra kunder finns både inom privat och offentlig sektor samt på institutioner. Vi erbjuder integrerade servicetjänster inom Facilities Management: arbetsplatstjänster, lokalvård, måltidsservice samt hjälpmedels- och konferensverksamhet. Vi bidrar till att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser. Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen. Vårt arbete inom dessa områden har också resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser under årens lopp.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02