Annons
Annons

Säljansvarig

Grand Hotel Saltsjöbaden

Grand Hotel Saltsjöbaden ligger vackert beläget i hotellviken vid Baggensfjärden, bara 30 min med Saltsjöbanan från Stockholms city. Hotellet öppnade för 125 år sedan då familjen Wallenberg lät uppföra hotellet med idén om en svensk Riviera. Sedan dess har hotellet gästats av såväl bad- som konferensgäster, kungligheter och filmstjärnor. Hösten 2015 fick hotellet nya ägare och vi har sedan dess arbetat hårt för att åter skapa ett välkomnande hotell med god mat, personlig service och professionella mötesupplevelser i vacker miljö. Hotellet har 137 hotellrum, restaurang, 10 konferens- och grupprum och vacker festvåning samt pool och spa.

I år blev vår restaurang utsedd till Årets Krog i Nacka/Värmdö och vår Kökschef David Lundqvist tog den 29 september 2018 hem SM titeln Årets Kock. Nu behöver vi en stark säljare som kan säkerställa att vi når ut med alla nyheter till såväl befintliga som nya kunder och berätta vad ”nya” Grand står för och kan erbjuda i form av högkvalitativ mat  med råvaror från utvalda gårdar, fantastisk miljö att konferera i med lokaler med havsutsikt, spa, yoga, vattengympa och personlig träning. Vi erbjuder även inspirerande aktiviteter såsom VR,  ribbåt, segling, Champagneprovning mm. Vi söker nu en utåtriktad och driven säljare med god kännedom om grupp- & konferensmarknaden i Stockholmsområdet och som vill vara med och fortsätta att utveckla och öka försäljningen av konferenser, kick-offer och event på Grand Hotel Saltsjöbaden.

Är du denna säljande stjärna som kan förstärka vårt härliga och ambitiösa hotellteam. Känns det spännande och intressant? Varmt välkommen med din ansökan till VD Charlotte.mangborg@grandsaltsjobaden.se.

Läs mer om tjänsten på http://grandsaltsjobaden.se/om-grand-hotel-saltsjobaden/jobba-hos-oss/

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02