Annons
Annons

Säljare/Key Account Managers

Svenska Möten

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet. Svenska Möten grundades 1981 och ägs gemensamt av över 135 mötesanläggningar runt om i Sverige. Samtliga anläggningar är certifierade enligt höga kvalitetskrav och Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Svenska Möten är certifierade enligt ISO 9001 Kvalitetsledningssystem och ISO 14001 Miljöledningssystem.

Vill du vara med i en spännande fas i Svenska Mötens utveckling? Vi söker två kollegor till vårt utesäljteam som vill vara med och driva vårt försäljningsarbete i en rolig och utmanande bransch.

Vad innebär rollen?
Som säljare på Svenska Möten kommer du att jobba mot uppställda försäljningsmål, framför allt genom uppsökande försäljning mot nya kunder. Vi strävar efter långa och lönsamma kundrelationer och du kommer även att ha ansvar för att utveckla din kundportfölj.

Dina dagar kommer bland annat att omfatta kundkontakter genom kundbesök, avtalsförhandlingar, implementering och uppföljning av avtal. Du kommer också att medverka i teamets arbete med offentliga upphandlingar, analys och uppföljning av prospekts och säljaktiviteter tillsammans med marknadsavdelningen.

Du rapporterat till försäljningschefen och avdelningen består av totalt sju personer.

Vem är du?
Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet från liknande roll med goda dokumenterade resultat från uppsökande B2B-försäljning. Det är meriterande om du har ett etablerat kundnätverk liksom erfarenhet av offentliga upphandlingar.

Krav
Högskoleutbildning eller motsvarande
Mycket goda kunskaper i svenska (tal och skrift) samt goda kunskaper i engelska (tal och skrift).
Goda kunskaper inom Office-paketet och meriterande om du kan Lime och Get Accept.

Övrigt
Resor, framför allt inom Sverige, ingår i tjänsten.

Övrigt
Tillsvidaretjänst, med 6 månaders provanställning med placering på Svenska Mötens huvudkontor i Upplands Väsby. Tillträde senast i augusti.
 
Ansökan
I rekryteringen har vi valt att samarbeta med Urvalet Executive AB. Mer information om rekryteringsprocessen hittar du på Urvalets hemsida www.urvalet.se. Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 18 mars, urval kommer att ske löpande.

Vid eventuella frågor, välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på Urvalet:
Linda Wiltbourn, linda.wiltbourn@urvalet.se, Tel 08-718 00 58

Varmt välkommen med din ansökan!
 
Urvalet Executive erbjuder sedan 17 år kvalificerade tjänster inom Rekrytering och Talent management. Med hjälp av en kompetensbaserad rekryteringsprocess med kulturmatchning säkrar vi rätt kandidat med rätt tjänst och arbetsgivare.
www.urvalet.se

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02