Annons

Säljare konferens & event

Smådalarö Gård

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten!
Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 25 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se

Vill du vara med och driva införsäljningen av Sabis största satsning i vår 145-åriga historia? Under 2020 påbörjar vi den stora utbyggnaden av Smådalarö Gård, som med sina totalt 10.000 kvm hotellrum, spa, wellness, eventlokaler och restauranger blir vårt nya flaggskepp. Vårt mål är högt – att skapa Sveriges ledande resort för aktivitet och avkoppling!

Smådalarö Gård är en del av Sabis Hotell & Möten där också våra andra anläggningar ingår: FågelbroHus, Krusenberg Herrgård, Smådalarö Gård, Wenner-Gren Center och Näringslivets Hus. Våra målgrupper är: konferens, events, fest och den privata marknaden. Vi sitter på Sabis huvudkontor i Wenner-Gren Center vid Norrtull. Våra grundvärderingar är: alltid nöjd kund, ansvar och respekt. Besök gärna: www.sabismoten.se samt www.sabis.se

Om rollen
Vill du driva försäljningen av en helt nyrenoverad och modern destination med fördubblad kapacitet? Vill du samtidigt sälja kundupplevelser i världsklass? Då ska du bli en del av Sabis Hotell & Möten! Vi utökar nu teamet med en ny Säljare som kommer ha fokus på försäljningen av vår nyrenoverade destination Smådalarö Gård. Du kommer ha Smådalarö Gård som huvudfokus men säljer också våra andra anläggningar; Fågelbro Hus, Krusenberg Herrgård, Näringslivets Hus och Wenner-Gren Center. Sabis är ett familjärt bolag och vi som arbetar här har ett eget driv och engagemang framåt för att hela tiden bli bättre för våra kunder och medarbetare. Vi jobbar därför brett och hjälper varandra att lyckas!

Som Säljare är du ansvarig för att aktivt driva den uppsökande försäljningen inom konferens, möten och event mot B2B. Detta görs genom säljaktiviteter såsom telefonsamtal, kundmöten, mässor, visningar och andra aktiviteter.

Dina främsta ansvarsområden kommer att vara:
– Driva och utföra nykundsbearbetning inom konferens, möten och event.
– Aktiv bearbetning av befintliga kunder och utveckla relationerna.
– Du ansvarar för att driva säljarbetet inom affärsområdet Hotell & Möten. Du kommer att vara en nyckelperson och ha stort inflytande i hur säljarbetet ska byggas upp inom området tillsammans med försäljningschefen.
– Tillhörande administration, tex sätta ihop offerter, avtal, uppföljning av möten, skapa presentationer m.m.

Tjänsten är på heltid och utgår ifrån vårt huvudkontor i Wenner-Gren Center i Stockholm även om mycket av din arbetstid kommer att spenderas ute på Smådalarö Gård på Dalarö. Som Säljare kommer du att rapportera till vår Försäljning- och Bokningschef för Hotell & Möten.

Din profil
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av uppsökande försäljning, gärna från konferens och event mot B2B. Du är van att arbeta självständigt och mot uppsatta mål. Har du ett etablerat nätverk i branschen ser vi det som ett stort plus! Du har god vana av att arbeta administrativt i Officepaketet samt i något CRM-system, vi använder Lime. Tjänsten kräver körkort samt att du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Framförallt lägger vi stor vikt vid din personliga kompetens! I din yrkesroll har du ett tydligt kundfokus och är affärsmässig i alla dina relationer. Du fokuserar hellre på lösningar än på problem och har en förmåga att skapa goda relationer samt att lyssna in kunden såväl som din egen organisation. Vidare har du en prestigelös attityd och ryggar inte för att hjälpa till där det behövs. Du är tävlingsinriktad och drivs av ambitiösa mål i en roll där du har stor möjlighet att påverka din egen vardag!

Vi erbjuder
Hos Sabis Hotell & Möten får du möjlighet att arbeta självständigt i ett växande bolag med stort fokus på utveckling. Här gör din insats stor skillnad och du får möjlighet att bygga upp försäljningen av Smådalarö Gård från grunden tillsammans med Försäljningschefen. Dessutom ser vi till att ha kul på jobbet tillsammans med ett tydligt ledarskap! Vi hoppas du vill bli en del av vårt framgångsrika team.

Ansökan
Tillträde enligt överenskommelse. Varmt välkommen med din ansökan! Vi kommer att påbörja vårt urval av kandidater efter jul & nyår i början av 2020. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du några frågor kring tjänsten kan du höra av dig till Försäljning- och Bokningschef Louise Engwall Edholm på louise.e.edholm@sabis.se.

Vi har gjort vårt val av partners för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02