Annons
Annons

Säljare till vår centralbokning

Sabis Hotell & Möten

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med 25 restauranger och 10 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare av våra medarbetare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se

Inom Sabis Hotell & Möten ingår: FågelbroHus, Krusenberg Herrgård, Smådalarö Gård, Wenner-Gren Center och Näringslivets Hus. Idag arbetar fem säljare med att boka våra fem anläggningar för konferens, möten, event och weekendpaket för privatgäster. Vi sitter på Sabis huvudkontor i Wenner-Gren Center vid Norrtull. Våra gemensamma värderingar är: alltid nöjd kund, ansvar och respekt. Besök gärna: www.sabismoten.se

Våra dagliga arbetsuppgifter består bl.a. av att hantera bokningar, skicka offerter och ta emot förfrågningar via mejl, telefon, chat och webben. En viktig del i vårt arbete är uppföljning av förfrågningar och offerter. Vi ansvarar för onlinebokning och prisoptimering av alla de tjänster vi säljer inom Hotell & Möten. Vi representerar Sabis Hotell & Möten  vid visningsresor, visningar, mässor och andra förekommande säljinsatser. Vi bearbetar såväl bokningsbolag som slutkunder. Vi arbetar aktivt varje dag, med att skapa kundupplevelser och vill att våra kunder alltid ska känna sig sedda, välkomna, att de kan lita på oss och att vi bidrar med glädje. Ett av Sabis mål är att vi ska arbeta med ständig utveckling. Vi har ett nära samarbete i teamet och internt med kollegor i Sabis, främst med receptionerna och mötesansvariga på våra fem anläggningar.

Vi söker dig som har erfarenhet av en liknande tjänst inom bokning/försäljning inom hotell- och konferensbranschen. Du behärskar MS Office och har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Du har erfarenhet av att arbeta i bokningssystem. Vi arbetar i Spectra.

Du har ett högt driv och en positiv inställning. Egenskaper som vi värderar högt är att du är lösningsorienterad, flexibel, noggrann och har ett strukturerat arbetssätt.

Tillträde snarast. Tjänsten är heltid. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag. Våra öppettider är kl. 08-17. Frågor om tjänsten besvaras via e-post  av vår försäljnings- & bokningschef Louise Engwall Edholm, louise.e.edholm@sabis.se

Välkommen med din ansökan! Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02