Annons

Sandhamn Seglarhotell expanderar och söker nu en möteskoordinator

Sandhamn Seglarhotell

Att komma ut till Sandhamn med familjen, kompisarna eller företaget är en unik upplevelse i sig. Lokaliserat längst ut i Stockholms mellersta skärgård ligger Sandhamn Seglarhotell, i gränslandet mellan hav och land. Ett hotell med 79 dubbelrum och 4 sviter, spaanläggning, konferenslokaler och flertalet serveringsställen. En naturlig mötesplats och motor för ön sedan 1999. Genom åren har många historier skapats här och seglarrestaurangen är ett populärt tillhåll året runt för öns bofasta.

Fr.o.m. 2020 är vi åter igen en ”Åretrunt anläggning där vi brinner för det personliga värdskapet. Ett gott hantverk, god mat och dryck samt en hög servicenivå på alla avdelningar.

Vi söker nu efter en konferenskoordinator som tillsammans med oss, vill vara med och skapa fler möten och konferenser på toppnivå i Stockholms skärgård.

Som möteskoordinator ansvarar du för planering, omhändertagande och avstämning av grupper och konferenser som kommer till oss.

Tjänsten innefattar dagligt administrativt ansvar för all detaljplanering samt bemötande av gäster dagligen. Du ansvarar för lättare ekonomifrågor där du hanterar t ex avbokningsavgifter, samt stämmer
av kvitton och fakturaunderlag med gästen innan avresa.

Arbetsuppgifter och ansvar:
• Detaljplanering för konferenser och grupper, samt bemötande och omhändertagande av dem
• Arbetspass i receptionen kan förekomma under vissa perioder under året
• Medverkar i dagliga morgonmöten och informerar om dagens grupper
• Sammankallar till driftmöte en gång i veckan med fastställd agenda och informerar om veckans
grupper. Mailar ut PM till avdelningsansvariga.

Personlig profil:
Vi ser en serviceinriktad person, med ett naturligt intresse för människor och relationsbyggande försäljning. Du har ett intresse och kännedom om Stockholms skärgård. Du är samarbetsvillig, glad, positiv, flexibel och lösningsorienterad. Du besitter datavana och erfarenhet av bokningssystem, vi jobbar med HotSoft.

VI ser gärna att du kan ta egna initiativ, gillar utmaningar och ser utvecklingsmöjligheter för både dig själv och bolaget. Du är en vänlig, professionell och engagerad person.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, 100% med start omgående. Boende via Seglarhotellet finns att hyra. Lön enligt kollektivavtal

Skicka din ansökan till ansok@sandham.com

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02