Annons

Sandhamn Seglarhotell expanderar och söker nu en Receptionist/konferensvärd

Sandhamn Seglarhotell

Att komma ut till Sandhamn med familjen, kompisarna eller företaget är en unik upplevelse i sig. Lokaliserat längst ut i Stockholms mellersta skärgård ligger Sandhamn Seglarhotell, i gränslandet mellan hav och land. Ett hotell med 79 dubbelrum och 4 sviter, spaanläggning, konferenslokaler och flertalet serveringsställen. En naturlig mötesplats och motor för ön sedan 1999. Genom åren har många historier skapats här och seglarrestaurangen är ett populärt tillhåll året runt för öns bofasta.

Fr.o.m. 2020 är vi åter igen en ”Åretrunt anläggning där vi brinner för det personliga värdskapet. Ett gott hantverk, god mat och dryck samt en hög servicenivå på alla avdelningar.

Vi söker nu efter en Receptionist/konferensvärd som tillsammans med oss, vill vara med och skapa fler möten i Stockholms skärgård.

Arbetsuppgifter och Ansvar:
• In och utcheckningar, ta privata bokningar digitalt och fysiskt, kontrollera CRS -bokningar, hantera presentkortsförsäljning m.m
• Kassaansvar, administrera telefon och mail, försäljning av kioskvaror m.m
• Möta och hantera privata grupper/konferenser och ankommande gäster.
• Hantera nyckelkort, skriva boendelistor, stämma av konferenser och se till att lokaler är iordningställda inför gästernas behov.
• Agera konferensvärd och skapa en bra relation till kontaktpersonen för gruppen.
• Kunna planera sitt pass så att alla uppgifter hinns med.
• Vid behov, och om möjlighet finns, hjälpa andra avdelningar

Personlig profil:
Vi ser en serviceinriktad person med ett naturligt intresse & kännedom om Stockholms skärgård. Du är samarbetsvillig, glad, positiv, flexibel och lösningsorienterad. Du besitter datavana och erfarenhet av bokningssystem, vi jobbar med HotSoft.
Vi ser gärna att du kan ta egna initiativ, gillar utmaningar och ser utvecklingsmöjligheter för både dig själv och bolaget. Du är en vänlig, professionell och engagerad person.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, 100% med start omgående. Boende via Seglarhotellet finns att hyra. Lön enligt kollektivavtal

Anställningsform: Tillsvidare, Provanställning
Arbetstid: Shift, 07-23, helger

Övriga anställningsvillkor: Företaget stå för arbetskläder

Skicka din ansökan till ansokan@sandhamn.com

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02