Annons

Selma Spa söker Souschef

Selma Spa söker Souschef

Vill du arbeta med ett helskönt gäng som brinner för att skapa Nordens mest medvetna Spa & Resort upplevelse i Värmland?

Här på Selma spa ser vi det som vår mission att ge alla våra besökare en chans till nystart och känna glädje genom en balans av aktivitet och njutning. Allt på ett sätt som ligger i samklang med den tid vi lever och med en förankring i vår vision.

Selma Spa i Sunne, söker Souschef för fast anställning. Mat och dryck är en av våra hörnstenar, vilket innebär medveten och njutningsfull mat för både avkoppling och träning. Vi jobbar med A la Carte, Buffé, Festvåningsverksamhet, café . Våra gäster är privatpersoner, grupper och konferensdeltagare.

Vi erbjuder dig chansen att arbeta på en populär och omtyckt arbetsplats, med ett starkt varumärke där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas på Selma Spa om du söker en värld av spännande utmaningar och nya kunskaper. Vid din sida har du din chef och kollegor som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas i ditt arbete.

Vi vill att du ska må bra, utvecklas och trivas med oss på Selma Spa.

Låter detta som något för dig?

Som souschef är din huvudsakliga uppgift att leda köket i drift utefter de ramar som är satta av lagar, föreskrifter, ledning, köksmästaren och F&B Manager. I tillägg så kommer du att vara en viktig del i utvecklingen av köket, teamet och Selma Spa. Ditt arbete går ut på att säkerställa att köket är välfungerande, lönsamt och med välmående personal. Du kommer arbeta i samråd köksmästaren.

Var med och utveckla värdskapet på Selma Spa tillsammans med oss.

För att lyckas i din arbetsroll som souschef på Selma Spa så tror vi att du besitter följande erfarenheter och egenskaper:

  • Minst 7 års erfarenhet inom kök.
  • Vara öppen, positiv och stresstålig med ett resultatinriktat förhållningssätt.
  • Ha och demonstrera passion och glädje inför yrket och i att leda genom människor.
  • Ha en betydande kunskapsnivå och kvalitetstänkande.
  • Ha tidigare erfarenhet av ledande befattning.
  • Behärska svenska eller engelska obehindrat i tal och skrift.

Ansök genom att maila till kökschef Victor Malmgren.  victor.malmgren@selmaspa.se

Telefon 0565-16628

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02