Annons

Senior Cluster or Cluster Revenue Manager

BWH Hotel Group Scandinavia

Bli en del av BWH Hotel Groups nya Revenue Center!

BWH Hotel Group är en global hotellkedja bestående av två hotellgrupper, Best Western Hotels & Resorts och WorldHotels. Tillsammans erbjuder vi över 4 700 hotell i fler än 100 länder runtom i världen. I Skandinavien finns 160 hotell på fler än 100 destinationer.  För att ännu bättre kunna tillgodose behoven hos våra medlemshotell har vi öppnat ett Revenue Center i Sundbyberg, Stockholm.

Detta är en helt ny avdelning och vi letar nu efter en stjärna inom Revenue Management. Vår ambition är att skapa framtidens Revenue Center genom att driva utvecklingen inom Revenue Management.

Dina superkrafter

 • Erfarenhet inom Revenue Management
 • Utmärkta analytiska förmågor och skicklig numeriskt
 • Väldigt duktig i Excel och upplevs lite nördig ibland
 • Fördjupad kunskap om PMS system kommer som ett plus
 • Kan kommunicera flytande i svenska och engelska

Som person ser du det positiva i det negativa och har ett sinne för humor. Du är en lagspelare, proaktiv och inte rädd för att kavla upp ärmarna och börja arbeta.

Senior Cluster / Cluster Revenue Managers att göra-lista

 • Rådgivning till utvalda hotell inom Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien i alla aspekter inom Revenue Management, med målet att öka hotellets intäkter
  och RevPAR.
 • Identifiera och driva hotellets kommersiella prestation genom definierade strategier
 • Kontrollera utbud och hantera tillgänglighet i alla kanaler
 • Analysera efterfrågan och konkurrenter
 • Spela en nyckelroll inom prognoser och budgetprocesser

Best Western Hotels & Resorts – lokala pärlor överallt i Skandinavien

Poppigt, punkigt, lantligt eller traditionellt – vi är hotellkedjan som är lika olika överallt. Detta genomsyrar hela vår organisation, där vi välkomnar mångfald och olikheter. Vi är inte rädda för att sticka ut, vi uppmuntrar det.

Genom kunskap och engagemang säkerställer vi en upplevelse av hög kvalitet. Vi är professionella, med en färgstark och personlig ton. Vi tror mer på laget än jaget, därför lägger vi stor vikt i att vi jobbar tillsammans mot att utmana hotellbranschen. Hos oss är du med och bygger en unik hotellkedja, där vi erbjuder mer personliga upplevelser för alla våra gäster i Skandinavien.

Nyfiken och vill vara en del av denna spännande resa?  Tveka inte att kontakta Monika Moser med eventuella frågor, monika.moser@bwhhotelgroup.se.

Giltigt arbetstillstånd för Sverige och svenska är ett krav

Skicka ditt CV och personliga brev till Monika Moser, monika.moser@bwhhotelgroup.se.

Kandidater kommer att kallas till intervjuer under hela rekryteringsprocessen.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02