Annons
Annons

Senior Sales Manager

Grand Hôtel

Vill du representera Sveriges enda lyxdestination? Vill du jobba internationellt både på plats på hotellet och ute i världen? Brinner du för reseindustrin och har en femstjärnig syn på försäljning? Har du minst 3 – 5 års erfarenhet av försäljning inom hotell eller besöksnäringen? En spännande roll som Senior Sales Manager på Grand Hôtel Stockholm väntar.

Grand Hôtel Stockholm har varit hem för celebriteter, storslagna evenemang och helt vanliga livsnjutare sedan 1874. I ett ständigt rampljus har hotellet varit ledande inom modern lyx de senaste 140 åren. Vi arbetar oavbrutet för att hotellupplevelsen ska bli ännu mer njutbar, överväldigande och på alla sätt välkomnande för våra gäster. Vi som får det att hända är ett engagerat team med fötterna på jorden som tycker om att hjälpas åt. Grundstenarna för hotellets framgång har alltid varit människorna som jobbar här och som varje dag tillsammans skapar upplevelser i absoluta världsklass för våra gäster. Vi som stolt kallar Grand Hôtel för vår arbetsplats kommer från olika bakgrunder, kulturer och erfarenheter – men med ett viktigt gemensamt mål – att vara en perfekt värd för våra gäster och en varm vän för våra kollegor.

Vi söker dig som är driven och innovativ i din säljroll och som vill göra skillnad för och utveckla både dina kunder och hotellet i stort. Ditt fokus kommer att ligga på corporate-segmentet både lokalt och internationellt men kommer även till viss del inkludera andra segment så som MICE och Leisure/Entertainment. Tjänsten är både operativ och administrativ och du kommer aktivt bidra till att vidareutveckla vårt erbjudande och fördjupa samarbetet med så väl befintliga som nya kunder samt fortsätta att skapa god tillväxt och lönsamhet. Du kommer stötta vår försäljningschef med att ta fram information till aktivitetsplaner samt hotellets övergripande försäljningsmål och strategi. Sammanfattningsvis vill du se resultat, ha roligt på jobbet och vara en stolt representant för Sveriges enda lyxdestination.

Vem är det vi söker?
• Du bör ha en förståelse och god kunskap av RFP- och avtals- samt förhandlingsprocesser.
• Stark kunskap om hotell och kunddemografi förknippade med marknadssegmenten.
• Du har ett sinne för att göra affärer och nå avslut, du har en ansvarskänsla och en vilja att jobba mot högt uppsatta mål. Du använder dina kunskaper och färdigheter som säljare för att säkra att vi arbetar med rätt kunder.
• Du är social, tycker mycket om kundkontakt och är en genuin relationsbyggare.
• Du gillar att arbeta målmedvetet, kreativt och energiskt. Tillsammans arbetar vi proaktivt och har en
• attityd där allting är möjligt och där kunden/gästen är i fokus
• Du skall vara bekväm i att arbeta själv delar av tiden och andra tider i fullt tempo med andra medarbetare.
• Du är trygg i dig själv, är en lagspelare med hög synlighet, närhet, tydlig inom kommunikation och du är en god lyssnare.

Det är ytterst viktigt att du är en driven, resultatorienterad och lösningsfokuserad person. Vidare har du mycket god affärsförståelse och förmåga att analysera statistik och rapporter.

Kvalifikationer
• Minst 3–5 års erfarenhet av försäljning på hotell eller i besöksnäringen.
• Högre hotellutbildning eller motsvarande.
• Utmärkta kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande.
• Goda kunskaper i Sales Force, Delphi, Opera eller likvärdiga hotellboknings- eller CRM-system.
• Internationell erfarenhet samt arbete inom femstjärnigt segment är meriterande.

Vi erbjuder
• En spännande utmaning och stimulerande arbete på ett av Sveriges mest ikoniska hotell med över 300 anställda.
• En internationell arbetsplats med en levande kultur och stor mångfald bland både kollegor och gäster
• En arbetsplats där vi har högt i tak där du primärt utgår från hotellet, men återkommande under året även har världen som din arbetsplats

Tjänsten är en tillsvidareanställning om 100%. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde och lön enligt överenskommelse.

Har du frågor om tjänsten får du gärna kontakta Sofia Karlsson, Commercial Director (08-679 36 34).

Välkommen att skicka din ansökan med ett personligt brev samt CV senast den 2022-11-03 till jobb@grandhotel.se.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02