Annons
Annons

Serveringspersonal

Halmstad Golfklubb

Halmstad Golfklubb är en av Sveriges största och äldsta golfklubbar med över 3000 medlemmar beläget i vackra Tylösand. Vår klubb är en av de mest välbesökta i landet och förutom två golfbanor driver vi en omfattande och framstående restaurangrörelse som förutom medlemmar även servar våra många gäster.

Förutom daglig service bedrivs också en konferensverksamhet och vi används även för bröllop, festarrangemang samt andra sammanslutningar. Vi strävar mot att erbjuda våra medlemmar och gäster den bästa möjliga golfupplevelsen i landet och detta inkluderar självklart också vår restaurang. 2012 – 2015 utsågs restaurangen till Årets Golfkrog av föreningen Svenska Krögare.

Vi söker dig som vill vara med och bidraga till den gemytliga och trevliga stämning som vi erbjuder i restaurangen på HGK. Vi servar dagligen både golfare och övriga gäster med vällagad mat ifrån vårt mycket uppskattade kök. Egenskaper som vi gärna ser hos dig är stresstålighet, laganda, ett leende på läpparna och där du alltid sätter gästen i fokus! Då vi har öppet alla dagar i veckan så är det varierad arbetstid med framförallt dagtid men även kvällstid vid tillfällen och framförallt under högsäsong.

Tjänsten gäller from uppstarten av restaurangen i Mars med varierad arbetstid anpassad efter säsong.

Tycker du att det känns som att det är dig vi söker? Det hoppas vi och ser fram emot din ansökan!

Om du har några frågor kontakta restaurangchef Kenneth Andersson, kenneth.andersson@hgk.se, eller ring 072-180 29 90.

Ansökan skickas till kenneth.andersson@hgk.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02