Annons

Serveringspersonal

Restaurang Rökeriet-Fjäderholmarna

Vi söker dig som har en självklar gästfokus och lägger stor vikt vid bra service och ett gott värdskap. Vi vill att du har en dokumenterad erfarenhet av serveringsarbete inom a la carte.
Goda dryckeskunskaper är även meriterande.

Vi har höga ambitioner i hela vår verksamhet och söker dig som vill vara med och bidra med dina kunskaper och erfarenheter. Vi erbjuder en unik arbetsplats i en fantastisk skärgårdsmiljö. I vår restaurang, som rymmer upp till 180 sittplatser, och våra bryggor med plats för 150 gäster tar vi emot härliga gäster under hela vår sommarsäsong.

Våra öppettider är 12-23 så du börjar aldrig tidigare än från 10.30 och slutar aldrig senare än 23.30.

Vi tillämpar HRF-avtalet och erbjuder en tjänst som är säsongsbasserad och upp till heltid alternativt deltid om du vill kombinera med annat arbete. Vi påbörjar rekryteringsprocessen omgående och tar emot ansökningar löpande.

Tillträde omgående och fram till september då vi stänger för sommarsäsongen. Möjlighet till arbete under vårt julbord mellan 22 nov-22 dec finns också om så önskas.

Ansök senast den 1 augusti 2019. Vid frågor om tjänsten och med ansökan är du välkommen att kontakta Ann-Louise Palomaa: ann-louise@rokeriet-fjaderholmarna.se

Välkommen med din ansökan!

För mer info om företaget: http://www.rokeriet-fjaderholmarna.se/

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02