Annons
Annons

Serveringspersonal mm.

Viking Line

Vi söker serveringspersonal till Cinderella i sommar!

Letar du efter ett sommarjobb ute till sjöss? Följ med oss och skapa leende upplevelser!

Viking Line är ett börsnoterat aktiebolag och det marknadsledande varumärket i passagerartrafiken på norra Östersjön. M/S Viking Cinderella trafikerar Stockholm – Mariehamn – Stockholm och gör även destinationskryssningar under sommaren. Hon är rederiets nöjeskryssare med artister, dansband, shower, konferens, shopping, spa och matupplevelser utöver det vanliga.

Har du positiv attityd, fantastisk servicekänsla, gillar att jobba i högt tempo och trivs med varierande arbete, där du snabbt sätter dig in i nya rutiner och är flexibel – Då är det dig vi söker till Cinderella i sommar!

Att arbeta på Cinderella:
• Ett arbetspass ombord kan vara från 1-14 kryssningar.
• Säkerhetsspråket ombord är svenska.
• Arbetskläder samt all mat ombord ingår och du bor i egen hytt, du har även tillgång till personalgym och bastu.

Vi söker À la carte & Barservitörer, Cateringvärdar och Diskplockare:

À la carte servitör/servitris: Du har flerårig dokumenterad erfarenhet från servering av mat och dryck samt vana att jobba i team. Du brinner för god service, är resultatinriktad och ser tilläggsförsäljning som en självklarhet.

Barservitör/servitris: Du har flerårig erfarenhet av bartenderyrket med alkoholhaltiga drycker på restaurang. Du är en lagspelare och brinner för god service. Du är stresstålig och van att arbeta i högt tempo.

Restaurang – Cateringvärd: Arbetsuppgifterna varierar med allt från förberedning/underhåll av buffé till att stå i kassan, diska, hålla restaurangen ren och prydlig, gå ut med mat, duka upp och duka av bord. Kassavana krävs och kunskap i lättare servering -och konferensteknik är meriterande.

Restaurang – Diskplockare: Du ansvarar för att arbetsplatsens allmänna utrymmen är i välkomnande skick för våra gäster. Du fyller på varor, produkter, glas, porslin samt diskar och städar.

Intresserad?
Skicka din ansökan så snart som möjligt, urval sker löpande!

Vi ser fram emot din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02