Annons

Serveringspersonal och hovmästare

Rökeriet Fjäderhomarna

Vi på Rökeriet-Fjäderholmarna söker serveringspersonal och hovmästare till vårt julbord mellan 22 nov-22 dec. Är du vår nya kollega?

Vi söker dig som har ett självklart gästfokus och lägger stor vikt vid bra service och ett gott värdskap. Vi vill att du har en dokumenterad erfarenhet av serveringsarbete inom restaurang. Goda dryckeskunskaper är även meriterande. Vi har höga ambitioner i hela vår verksamhet och söker dig som vill vara med och bidra med dina kunskaper och erfarenheter. Vi erbjuder en unik arbetsplats i en fantastisk skärgårdsmiljö. I vår restaurang, som rymmer upp till 180 sittplatser. Våra öppettider är 16-23 (12-20) på söndagar så du börjar som tidigast 12 (10.30 på söndagar) och slutar aldrig senare än 23.30. Vi tillämpar HRF-avtalet och erbjuder en tjänst som är säsongsbasserad och upp till heltid alternativt deltid om du vill kombinera med annat arbete eller studier.

Vi påbörjar rekryteringsprocessen omgående och tar emot ansökningar löpande. Tillträde 22 nov. Möjlighet till arbete under vårt nästkommande sommarsäsong 2020 finns också om så önskas.

Ansök senast den 15 september. Vid frågor om tjänsten och med ansökan är du välkommen att kontakta Ann-Louise Palomaa ann-louise@rokeriet-fjaderholmarna.se

Välkommen med din ansökan!

För mer info om företaget: http://www.rokeriet-fjaderholmarna.se/

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02