Annons

Service Lead-Hovmästare

Scandic Continental

Välkommen till Scandic Continental, hotellet med det absolut bästa läget mitt i Stockholms stadskärna!

Vare sig du välkomnar gäster till ett av våra 392 hotellrum eller till vår takbar med spektakulär utsikt över Riddarfjärden så kommer du konstant möta besökare från hela världen. Till Scandic Continental kommer våra gäster bland annat för att lobbyjobba, njuta av en AW eller event i form av konferens och fester. Hos oss kommer du att arbeta med kollegor som vet vad det lilla extra för gästen innebär och tillsammans skapa de bästa gästupplevelserna.

Så vill du ta chansen att bli en i teamet på Stockholms mest centrala affärshotell? Trivs du i en miljö med högt tempo och drivs av att hitta lösningar då är det dig vi letar efter!

Nu söker vi en  Service  Lead  till  hotellet Scandic Continental.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I rollen som Service Lead-Hovmästare kommer din huvudsakliga arbete att vara Bar och Banquett-hov där du kommer att jobba med driften och kvalitietsäkra de olika rutiner på dessa avdelningar och bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Vi vill att du ta med dig dina erfarenheter, engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som Service Lead- Hovmästare?

Du som arbetar med ansvarsområdet Waiter Services är den första gästen möter i vår bar och bankett, därför är det av stor vikt att du har ett varmt bemötande och är uppmärksam på detaljer samt gästens behov. Du har ett brinnande intresse för mat och dryck samt gillar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge våra gäster en fantastisk måltidsupplevelse. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att servera mat och dryck och att ansvara för egen kassa. Du stöttar dessutom upp teamet på hotellet med andra arbetsuppgifter vid behov.

I rollen som Hovmästare är du ansvarig för följa upp gäsrens resa när de besöker vår bar och våra kvällsevent i form av privata fester eller konferensmiddagar. Förutom att vara en del av driften, har du den övergripande överblicken över gästflödet i våra outlets och ser tillsammans med teamet till att prioritera arbetsuppgifter så att verksamheten flyter så att våra gäster får besta möjliga service och upplevelse. Du leder och fördelar arbetet och hanterar bemanningen under ditt arbetspass, fokus på detaljer är viktigt för oss. Vid behov ges du möjlighet att utbilda nya medarbetare på hotellet och du avlastar också Service Team Manager med vissa administrativa arbetsuppgifter.

Vem är du?

För att passa i rollen tror vi att du har minst tre års erfarenhet av liknande arbete samt erfarenhet av konceptstyrd verksamhet. Du har både förmåga och vilja att arbeta med ett driftsnära ledarskap. Du är trygg i ditt ledarskap och har både integritet och säljdriv. Allra viktigast är dock dina personliga egenskaper och din inställning. För att passa i rollen behöver du ha öga för detaljer, vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid mest kvällar och helger. Du är en erfaren hovmästare och har koll små detaljerna med gästen i fokus. Du gillar att stå inför våra gäster och presentera kvällens meny. Är du idérik? Det gillar vi och här finns utrymme att genomföra dem. Du kommer leda och planera arbete i banketten samt vår barverksamhet.

I tjänsten inebär att du kommer att jobba en vist % på dessa två olika avdelningar och anpassa mycket efter vad driften kräver just då.


• Du är snabbtänkt, och lösningsorienterad
• Van att hantera gäster och grupper
• Vana av bankettservering, event, restauranghov
• Van att arbetsleda stora personalgrupper då vi kan ha olika even i hela huset
• Du ska vara en strukturerad person
• Meriterande om du har vana av Timeplan, Scorpio, The fork
• Personalplanering/Schemaläggning vid behov
• Samt övriga arbetsuppgifter för en arbetsledare

Vi tillämpar provanställning. Du kommer att rapportera till vår barchef.

Platsen omfattar kvällar och helger. Tjänsten är aktuellt från augusti .

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02