Annons
Annons

Service Manager Breakfast

Liseberg Grand Curiosa Hotel

Stig in genom dörrarna till ett magiskt hotell som väcker nyfikenhet och äventyrslust med kuriositeter, knasigheter och märkvärdigheter i varje hörn!

Service Manager Breakfast
Nu söker vi en Service Manager till Liseberg Grand Curiosa Hotel som ska ansvara för den operativa driften för hotellets energifyllda och glädjeskapande frukostbuffé samt personalrestaurangen Herr Dalers Kitchen. Frukosten serveras i vår fina Saluhall, där fyra öppna kök agerar frukostbuffé. Vi kommer dagligen att ta emot upp till tvåtusen frukostgäster på högsäsong och vår personalmatsal är till för hungriga kollegor som behöver fylla på energi. Som Service Manager är du ansvarig för att, tillsammans med dina hovmästare, leda och fördela arbetet för restaurangpersonalen på dessa enheter.

Grand Curiosa Hotel är ett unikt hotell där du som Service Manager kommer att ha möjlighet att sätta din prägel på arbetssätt och rutiner med stöd av hotellets F&B Manager. Här finns öppna ytor och magiska miljöer, helt enkelt en arbetsplats som du och ditt restaurangteam fyller med kreativitet och glädje. Vi lever våra värdeord Omtanke, Kreativitet, Säkerhet, Kvalitet och Glädje och som Service Manager söker vi dig som är prestigelös, närvarande och beredd att göra om och göra nytt. Ditt team kommer att spela en viktig roll i skapandet av atmosfär och kulinarisk upplevelse där våra gäster har möjlighet att ta en paus från vardagen och alla måsten, ha roligt och skapa minnen tillsammans.

I pre-openingfasen är du drivande i framtagandet av arbetssätt, processer, rutiner och regler inom ditt ansvarsområde. Du är delaktig i rekrytering och utbildningsinsatser, och planerar, förbereder och färdigställer den operativa verksamheten inför öppning och i uppstartsskedet. När verksamheten så småningom övergår till mer löpande drift arbetar du med utvecklingsmöjligheter och leder medarbetarna operativt. Inom ditt ansvarsområde ingår även sedvanliga uppgifter som att sätta och styra mot ekonomiska mål för ditt ansvarsområde, effektivisera och resursplanera verksamheten, dessutom har du arbetsmiljö- och miljöansvar samt brand- och säkerhetsansvar.

Vem är du?
Vi tror att du är senior i rollen som Service Manager, med minst 8 års erfarenhet av arbete inom hotell- och restaurangbranschen, helst med några års erfarenhet av just frukostservering. Relevant utbildning inom hotell och restaurang är meriterande. Du ska besitta goda matkunskaper och vi ser gärna att du har minst fyra års erfarenhet av ledande position i en restaurang där budget- och personalansvar ingått. Dina tidigare erfarenheter vittnar om bredd och variation inom ditt yrkesområde där du behärskar att hantera större gästnivåer. God datavana och goda kunskaper i Excel och Word är önskvärt. Vi värdesätter om du har ett brinnande hållbarhetstänk i ditt arbete och bidrar till att Liseberg tar steget mot ökad hållbarhet. Vi söker dig som besitter förmågan och viljan att skapa oförglömliga höjdpunkter för våra gäster.

Du är en trygg ledare och förebild som gärna har arbetat i uppstartsfas i liknande tjänst, men som också vill jobba långsiktigt och utvecklande när vardagen rullar på. Du kan hantera stora arbetsgrupper där många olika kulturer representeras och du sprider yrkesstolthet och värme bland dina medarbetare. Vi lägger stor vikt på tydlig kommunikation och förutsätter att du kan uttrycka dig väl både på svenska och engelska. Vi söker dig som har erfarenhet och kunskap att stötta engagerade nya medarbetare i branschen och har vilja och förmåga att lära ut och både ge och ta emot feedback.

Ditt ledarskap präglas av prestigelöshet och ärlighet och du tvekar inte att hjälpa till där det behövs som stöd för dina medarbetare genom att coacha, utveckla och uppmuntra. Du har har lätt för att hitta nya lösningar och värdesätter att kunna förändra och utveckla, vilket är extra viktigt vid öppningen av ett nytt hotell. Analytisk förmåga och ekonomiskt tänk är också något som vi värdesätter högt i våra ledarroller. Eftersom du tillhör hotellets F&B-ledning är det viktigt att du har mycket god samarbetsförmåga, inte minst genom att stödja och inspirera arbetsledarkollegor både i uppstartsfas och i framtida utmaningar.
Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning så snart som möjligt. Rollen innebär att arbetstidens förläggning styrs av verksamhetens behov. Tjänsten ligger under Unionens avtalsområde.

Liseberg Grand Curiosa Hotel öppnar under våren 2023. Vi vill gärna ha dig med i vårt team så snart som möjligt – vi har massor av härliga uppgifter att checka av innan det är dags att öppna dörrarna till vår fantasifulla värld! Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor om tjänsten till hotellets F&B Manager Jason Alderton på telefon 031-766 72 65 eller jason.alderton@liseberg.se.

Vi tar tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt då vi rekryterar löpande men senast den 26 mars. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut, varför vi gärna ser din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Läs gärna mer om vår spännande utökning av Liseberg här

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02