Annons
Annons

Servicestjärna till reception

Elite Hotel Marina Tower

Om tjänsten
Elite Hotel Marina Tower söker nu en erfaren och engagerade receptionist som vill vara en del av att skapa genuint minnesvärda gästupplevelser. Har du en naturlig känsla för service och kvalitet? Är du en stjärna på att alltid se gästen? Då vill vi träffa dig!

Som medarbetare i receptionen är du central när det kommer till gästbemötande och organisation. Du är i många avseenden ansiktet utåt och gästens kontaktpunkt under hela hens vistelse hos oss. Utöver alla möten med våra gäster har du en viktig roll i att säkerställa att deras bokningar blir som planerade och att deras vistelser blir minnesvärda.

Vem är du?
På Elite Hotels tror vi mycket på potential och värdesätter rätt attityd och vilja högt, men en viss erfarenhetsgrund att utgå ifrån är nödvändig i denna roll då du snabbt kommer få mycket eget ansvar. Vi ser därför gärna att du har minst ett års erfarenhet av arbete i reception där du har arbetat med in- och utcheckning, hantering av telefonväxel, kassa och bokningar. Det är meriterande om du har goda språkkunskaper utöver flytande svenska och engelska samt erfarenheter av hotellsystemet opera.

Hos oss kommer du även arbeta med allmän conciergeservice och vi förväntar oss att du med ditt öga för detaljer och kvalitet bidrar till att hålla lobby och receptionsområde i bästa skick. Att aktivt arbeta med merförsäljning och se det som en självklar service till våra gäster.
För att vårt hotell ska vara en högklassig upplevelse för våra gäster, måste samarbetet mellan alla avdelningar fungerar väl. Därför är det viktigt att du är en naturlig lagspelare som är ansvarstagande, strukturerad, initiativtagande, arbetar effektivt och med enkelhet hanterar ett högt tempo.

Praktikaliteter:
– Arbetsort: Stockholm
– Placering: Elite Hotel Marina Tower
– Omfattning: Tillsvidareanställning 100% tjänstgöringsgrad
– Start: Enligt överenskommelse
– Lön: Enligt överenskommelse
– För frågor om tjänsten, kontakta vår Receptionschef Johan Månsson johan.mansson@elite.se
– Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig!

Om Elite Hotel Marina Tower, Stockholm
Elite Hotel Marina Tower är vackert beläget vid vattnet, bara några minuter från Stockholm city. Hotellet har 186 rum varav många med havsutsikt. Här erbjuds Sturebadet Marina Tower med bastu, pool, gym och hamam samt restaurang med uteservering. Hotellet har bra kommunikationer, båt till Nybroviken avgår från kajen utanför, buss och tåg finns inom kort gångavstånd.

Om att arbeta i Reception på Elite Hotels
Att arbeta i receptionen innebär att ingen dag är den andra lik, varför det är viktigt att du tycker om ett högt tempo och har en lösningsorienterad inställning till allt som händer. Som receptionist är du också säljare och det är viktigt för oss att det är naturligt för dig att aktivt jobba med merförsäljning som en form av service och så snart möjligheten finns erbjuda en högre rumskategori, en middag i huset eller parkeringsplats – allt för att erbjuda gästen en högklassig serviceupplevelse hos oss!

Passar dig som
1. Är ansvarstagande och initiativtagande; gästen kan sällan vänta
2. Är lyhörd med god problemlösningsförmåga
3. Kan arbeta bra självständigt såväl som i grupp

Fakta om tjänsten
Stad: STOCKHOLM
Sista ansökningsdatum: 30 JUNI
Rekryterande chef: JOHAN MÅNSSON

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02