Annons
Annons

Servicestjärna till receptionen

Elite Eden Park Hotel

Till Elite Eden Park Hotell söker vi nu en erfaren servicestjärna som vill bli en del av vårt härliga team. På Elite tror vi mycket på potential och värdesätter rätt attityd och vilja högt, men en viss erfarenhetsgrund att utgå ifrån är nödvändig i denna roll då du snabbt kommer få mycket eget ansvar. Vi ser därför gärna att du har minst ett års erfarenhet av arbete i reception där du har arbetat med in- och utcheckning, hantering av telefonväxel, kassa och bokningar. Hos oss kommer du även arbeta med allmän conciergeservice och vi förväntar oss att du med ditt öga för detaljer och kvalitet bidrar till att hålla lobby och receptionsområde i bästa skick. Att aktivt arbeta med merförsäljning och se det som en service till våra gäster är en självklarhet för oss.

För att vårt hotell ska vara en högklassig upplevelse för våra gäster, måste samarbetet mellan alla avdelningar fungerar väl. Därför är det viktigt att du är en naturlig lagspelare som är ansvarstagande, strukturerad, initiativtagande, arbetar effektivt och med enkelhet hanterar ett högt tempo. Hos oss är tempot högt så vi ser gärna att du är van att ha ”många bollar i luften” utan att för den skull minska på kvalitet eller ditt goda humör. Vidare har du god förmåga att kunna prioritera även under stressiga arbetsförhållanden. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är en förutsättning, ytterligare språk är meriterade.

Vem är du?
Vi söker ett genuint serviceproffs som har en outtröttlig förmåga att bemöta varje gäst lika professionellt och varmt, som behåller fokus och glädjen även under högt tempo och som vet hur man är personlig utan att bli privat med gästen. Vi söker dig som har ett affärstänk och kan se utvecklingsmöjligheter och bidrar till att utveckla vårt arbete både strategiskt och i vardagen.

För att bli framgångsrik i rollen som receptionist hos oss vill vi att du är nyfiken, modig och engagerad i ditt arbete och skapar goda relationer med kollegorna på de andra avdelningarna. Receptionen har en viktig roll i att vara en spindel i nätet i att säkerställa ett fint flöde mellan avdelningarna och skapa en sammansatt högklassig gästupplevelse.

Praktikaliteter:
Omfattning: heltidstjänst
Arbetstid: rullande schema inklusive kvällar och helger
Ansökan: Intervjuer sker löpande
Start: omgående
Placering: Elite Eden Park Hotell, Stockholm.

Intervjuer sker löpande och tillsättning sker så snart vi har hittat rätt person, så vänta inte med din ansökan!

För frågor om tjänsten vänligen kontakta:
Hotellchef : Sofie Kampf,
sofie.kampf@elite.se
Vi ser framemot att höra från dig!

Om Elite Eden Park Hotel, Stockholm
Elite Eden Park Hotel är centralt beläget mitt emot parken Humlegården, ett stenkast från Stureplan. I hotellet finns två restauranger, den asiatiskt inspirerade restaurangen Miss Voon och gastropuben The Bishops Arms. Här bor du med närhet till shopping, restauranger och trendiga nattklubbar. Tunnelbanestationen Östermalmstorg ligger med 5 minuters promenadavstånd.

Om att arbeta i Reception på Elite Hotels
Att arbeta i receptionen innebär att ingen dag är den andra lik, varför det är viktigt att du tycker om ett högt tempo och har en lösningsorienterad inställning till allt som händer. Som receptionist är du också säljare och det är viktigt för oss att det är naturligt för dig att aktivt jobba med merförsäljning som en form av service och så snart möjligheten finns erbjuda en högre rumskategori, en middag i huset eller parkeringsplats – allt för att erbjuda gästen en högklassig serviceupplevelse hos oss!

Passar dig som
Är ansvarstagande och initiativtagande; gästen kan sällan vänta
Är lyhörd med god problemlösningsförmåga
Kan arbeta bra självständigt såväl som i grupp

Rekryterande chef: Sofie Kampf

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02