Annons
Annons

Servis

Brasserie Astoria

Brasserie Astoria vill erbjuda en internationell elegant upplevelse med fokus på värdskap och ge gästen en varm, välkomnande och kunskapsdriven service. Energin i matsalen kommer från ett öppet kök samt att en del av rätterna slutförs direkt vid borden på matsalsvagnar. En generös och stor à la carte-meny är tillgänglig 7 dagar i veckan under lunch och middag, och kompletteras av en Plat du Jour under vardagslunchen.

Astoria rymmer även en större bardel med en ambitiös klassisk cocktailmeny, DJs och live artister. Via en egen ingång finns även en mer intim matsalsdel med egen bar. Totalt finns det plats för strax över 200 sittande gäster.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har minst 4 års erfarenhet av à la carte servering och behärskar att ta hand om en egen station. Du är en person med höga ambitioner, brinner för service och har passion för yrket. För denna tjänst krävs det att du är en tydlig lagspelare och är kommunikativ även vid ett högre tempo. För att trivas hos oss tycker du om att jobba efter ett varierande schema och är inte rädd för att ta dig an nya utmaningar.

Vad innebär rollen som Servis?
I rollen som servis arbetar du i en levande och omväxlande arbetsmiljö med ett dedikerat matsalsteam som tillsammans eftersträvar att alltid erbjuda varje enskild gäst den bästa servicen. Hos oss på Astoria får du möjlighet att arbeta med en gedigen vinlista och att utveckla dina kunskaper i klassiskt matsalsarbete.

Vad erbjuder vi?
Hos oss får du förmånen att jobba mitt i Stockholms storstadspuls med kollegor som är lika serviceintresserade som du! Tjänsten är en heltidsanställning med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden följer restaurangens öppettider vilket innebär att man arbetar dagtid, kvällar och helger. Vi tillämpar lön enligt överenskommelse samt generöst friskvårdsbidrag och kompetensutveckling! Självklart har vi kollektivavtal.

Hos oss får du möjlighet att arbeta i en unik miljö där din talang kommer till användning varje dag! Då vi rekryterar löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!

Välkommen med din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02